ICANIWILL
Samenwerkingen Sport

Dit vind IK van het sportmerk ICANIWILL

25/03/2021

Al een tijdje huppel ik rond in de mooie setjes van ICANIWILL. Nou ja, alleen maar huppelen doe ik niet, je kan er ook heel fijn in chillen. Omdat ik al heel wat goede berichten had gehoord van het merk en ik het er erg tof uit vond zien, ging ik deze samenwerking aan. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze samenwerking met ICANIWILL. Dus daarom vandaag… Dit vind IK van het sportmerk ICANIWILL.

EERSTE PAKKIE.
Als eerste heb ik gekozen voor een chill pakkie. Gewoon omdat de kleur en de stijl mij erg aantrokken. De laatste tijd heb ik vooral leggings en sportbh’s gekregen, maar ik vond het wel eens tijd voor iets anders! Al snel kwam het binnen en wat was ik blij. De broek schijnt namelijk niet door en het zit heerlijk. Zowel de trui als de broek trouwens. Je moet die trui natuurlijk niet aandoen als je het koud hebt, maar dan moet je maar lekker gaan bewegen. Al heel wat complimenten over dit pakkie gekregen van ICANIWILL en heel eerlijk, ik snap het wel! Deze set vind je trouwens hier. Je kan er heerlijk in bewegen en dat is echt een must bij mij.

ICANIWILL

TWEEDE PAKKIE.
Omdat ICANIWILL en ik allebei erg tevreden waren, mocht ik nog een pakkie uitkiezen! Dit keer wel een sportlegging met een sportbh. Moeilijk kiezen, want er is van alles. In allerlei mooie kleuren in designs. Ik besloot om het helemaal anders te doen dan normaal en voor knal paars te gaan. Best een beetje spannend, maar ook hier geen moment spijt van gehad. De legging sluit mooi aan (zakt zeker niet af) en schijnt ook echt niet door. De sport bh kan je verstellen, er zitten cups in en zit ook heel fijn. Nog een fijn pakkie dus! Ook hier kreeg ik gelijk complimenten over. Een lekker fris kleurtje van mooi materiaal. Ook na een paar keer wassen zit alles nog perfect. Of ik was natuurlijk als een pro, geleerd van mijn moeder! Dit setje vind je
hier.

ICANIWILL

DERDE PAKKIE.
Ook gekregen, niet van ICANIWILL zelf… Maar voor mijn verjaardag! Deze stond eigenlijk al een tijdje op mijn verlanglijstje, ik vond alleen zelf dat ik genoeg spullen had. Maar ja, als je het krijgt… Dit is misschien wel mijn lievelings van alles, wat zit dit heerlijk. De stof is super zacht, de sport bh is super mooi (check de achterkant) en ook de top zit heel fijn. Hier wil ik gewoon in wonen! Het materiaal wat ICANIWILL gebruikt is gewoon echt top dat je eigenlijk alles wilt hebben. Maar oké als je perse deze set wilt hebben, hier klikken dan!

ICANIWILL

Zoals je misschien kunt lezen zijn er maar weinig tot geen minpunten te vinden bij ICANIWILL. Nu snap ik dat jij dit ook wil, dat CAN! Vanaf vandaag krijg je de komende 48 uur 25% korting met de code: ISABELLAK25. Klik daarvoor op deze link!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply