lekkerste eiwitreep test
Eiwitrepen Sport

De Aller Lekkerste Eiwitreep Test

10/03/2021

Vandaag is eindelijk het moment daar. Het moment waar we allemaal (en ik misschien wel het meest) op hebben gewacht. Ik heb al heel wat eiwitrepen opgegeten en uitgepoept dus ik kan noem mijzelf dan ook wel de Eiwitreep Expert. Ik krijg er ook steeds meer vragen over en dat doet mij goed. Praten over mijn grote liefde (naast Niels dan hè). Vandaag De Aller Lekkerste Eiwitreep Test. Want echt lekker, dat zijn deze zeker. Aan het einde van de blog heb ik ook nog eens iets leuks voor je. Dus let’s go!

lekkerste eiwitreep test

#8 BOUNTY FLAPJACK.
Het begin van De Aller Lekkerste Eiwitreep Test. Ik wist niet dat deze bestonden maar mijn vaders is weg van Bounty’s. Dus toen ik daar naar ging zoeken, kwam ik deze tegen. Het is de eerste reep met kokos die echt lekker is. Niet helemaal een Bounty, maar zeker niet slecht. In het begin heel chill, maar hij wordt wel steeds iets minder. Ik zou er niet elke dag eentje op kunnen, wel heel fijn om soms mee af te wisselen.

#7 SNICKERS PEANUT BUTTER.
Pindakaas hype is er dus ook bij de Snickers. Deze reep heeft veel minder pinda’s dan de volgende die gaan komen. Ik vond hem zelf een klein beetje chemisch smaken. Je proeft niet echt pindakaas. Dan kan je beter die van Grenade pakken. Deze was niet heel erg lekker, maar ook niet vies.

#6 WHITE SNICKERS.
Heel lekker met de stukjes noot. Dat zie je niet vaak bij repen met witte chocolade. Al twijfel ik wel een beetje aan de echtheid van de witte chocolade. Ik vind hem lekker, maar ik had er eerlijk gezegd wel iets meer van verwacht. Deze reep is wel iets groter dan de rest, dus dat is wel een pluspunt! Daardoor wel iets hoger in de kcal natuurlijk.

#5 SNICKERS.
Deze is lekker! Vooral heel zacht, zachter dan de twee die we hierboven hebben getest voor de Lekkerste Eiwitreep Test. Smaakt een beetje hetzelfde als de witte maar deze is dus zachter en de buitenkant is natuurlijk anders. Het knapperige van de pinda’s zit er bij allebei goed in. Dat is zeker een pluspunt.

lekkerste eiwitreep test

#4 MARS.
Hier heb ik er heel wat van weggewerkt, maar deze blijft echt top. Heerlijk. Iets steviger dan een gewone Mars, maar de smaak is perfect. Echte Mars karamel smaak. Ik heb er dus al heel wat op en dat ga ik zeker nog even doorzetten. Deze reep vindt iedereen lekker, dat moet!

#3 M&M’S.
Er zitten dus echte M&M’s in en dat maakt deze zo lekker. Daardoor heeft deze reep ook de beste chocolade smaak. Het enige nadeel? De repen zijn kleiner dan de vorige. Verder ga ik hier nog heel veel van eten en ik hoop als je deze Lekkerste Eiwitreep Test blog hebt gelezen, jij ook!

#2 MARS SALTED CARAMEL.
Op het einde komt de karamel nog meer naar boven door het beetje zout wat erin zit. Echt heel lekker. Nog lekkerder dan de gewone Mars en dat was echt wel heel moeilijk. Nu ben ik ook echt wel een fan van salted chocolade, maar het kan snel overheersend zijn. Deze balans is perfect.

#1 M&M’S PEANUT.
Deze is iets zachter dan de andere M&M reep en hier zitten dus extra stukjes pinda in. Extra lekker dus. Al zal ik M&M’s met pinda’s snel laten liggen… Deze komt toch als beste uit de Lekkerste Eiwitreep Test! Dat komt omdat de M&M’s en de pinda’s denk ik los van elkaar leven in deze reep. Niet normaal lekker, dit wil iedereen…

lekkerste eiwitreep test

En dat kan! Met de code: isabella10 krijg je namelijk 10% korting op alle spullen bij Supspace. Laat even weten als je iets hebt besteld en wat je ervan vindt! Dan is dit alweer het einde van De Aller Lekkerste Eiwitreep Test. Helaas Pindakaas!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: