Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #109: We mogen naar buiten!

08/03/2021

Als ik het zo teruglees was dit best een heftige Fit met IK. Maar dat heb ik zelf niet helemaal door gehad. Ik was zo blij dat ik eindelijk mijn danslessen weer buiten mocht geven, dat ik alles aankon! Blijkbaar. Een hele goede week was het zeker. Niet alleen qua voeding, maar ook naast het lesgeven qua trainen. Laten we maar snel beginnen met de Fit met IK!

MAANDAG: XCORE & Kracht
Voordat ik de werkweek begon nog even een lesje XCORE gedaan. In de avond zou ik samen trainen met Niels, maar dat is altijd onzeker of dat doorgaat want in de avond sporten vind ik vaak niet heel chill. Deze keer ging het wel door! Super lekker getraind zowel in de ochtend als in de avond. Cardio en core training en kracht dus. De perfecte combinatie. Wel echt spierpijn hierna.

Fit met IK

DINSDAG: BodyJam & BodyBalance
In de ochtend weer een lesje BodyJam live, deze les zal ik in het vervolg ook lekker niet meer benoemen. Het zit namelijk in mijn ritme en is gewoon mijn werk natuurlijk. Weer hele lieve berichtjes gehad, de les ging goed en ik had nergens last van! Ik wilde thuis ook nog graag iets aan sport doen (want de rest van de dag was ik vrij) maar mijn lichaam niet. Daarom besloot ik een lesje BodyBalance te doen, om de spierpijn er even uit te stretchen. Dat was een goede keuze, want daarna voelde ik mij zo fijn! Hier moet ik toch maar meer tijd voor nemen.

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump
Ik wist gewoon dat ik verder in deze Fit met IK niet heel veel meer ging sporten. Omdat ik deze week weer een andere BodyPump voor de leden wil opnemen, besloot ik deze nog maar even te doen. En ik kan je zeggen, dit is echt de zwaarste BodyPump ooit (die ik heb gedaan). Vooral qua cardio heel pittig, maar dat maakt het ook goed uitdagend. In de middag mochten we eindelijk weer buiten dansen! Lekker vijf uurtjes in de buitenlucht, genieten!

Fit met IK

ZATERDAG: BodyJam
Ook de kwartalen zijn natuurlijk nog steeds online. In de ochtend was er BodyPump maar deze heb ik overgeslagen omdat ik eigenlijk de hele zaterdag werk. Voor de BodyJam heb ik toch het laatste uurtje vrij genomen omdat ik daar graag bij wilde zijn. Volgens mij is de les echt top! Ik heb er alleen niet veel van gezien omdat er constant met lichten werd geknipperd en gewisseld en met rook werd gespoten. Dus het was lastig te volgen. Maar de muziek was vet, dus het gaat vast weer tof worden. Als ik de les thuisgestuurd krijg nog maar een keertje goed doen dan!

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump
Toch nog maar een keertje aan de BodyPump, maar hij werd er niet makkelijker op. Ik had het echt heel zwaar en was ook blij dat ik tussendoor even naar de wasmachine moest. Wel fijn dat ik de Fit met IK nog even goed heb kunnen afsluiten, dat had ik namelijk niet verwacht!

Fit met IK

Erg genoten van deze week, dus geef mij er nog maar zo’n eentje!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply