Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #108: Deze vloog voorbij

01/03/2021

Sowieso vliegen de weken echt voorbij. Voordat je het doorhebt is het alweer vrijdag en voor je het weet is je weekend over. Wel heel goed nieuws gekregen, want vanaf woensdag mag ik weer lekker buiten dansles geven! Onwijs veel zin in, want wat heb ik hier naar uitgekeken. Eerst gaan we het nog even over deze Fit met IK hebben…

DINSDAG: BodyJam & BodyPump
Het is normaal dat ik deze lessen achter elkaar geef. Ten minste, drie maanden geleden dan. Je went zo snel aan nieuwe ritmes, dus dit oude ritme was ook wel weer heel erg wennen. Eerst een BodyJam live en dat ging heel lekker! Daarna gelijk daar achteraan nog even een BodyPump opgenomen. Deze ging ook heel goed. Wel merk ik dat mijn kracht achteruit gaat en daar baal ik een beetje van. Push-ups zijn gewoon bijna niet te doen, dus daar gaan we verandering in brengen. Wel weer even deze twee lessen gedaan met volle energie! Daarna kon ik niks meer haha…

Fit met IK

WOENSDAG: XCORE
In de ochtend was ik vrij en ik hoefde niet heel veel voor te bereiden. In de middag gaf ik namelijk 4 danslessen live. Ik begon de dag dus met een lesje XCORE. Ook al had ik al spierpijn, even doorheen bijten. Weer een release die ik nog nooit had gedaan, maar wel erg leuk. Ik vind het ook gewoon fijn dat je hierbij niet zelf hoef te bedenken wat je gaat doen. Wel denk ik dat ik niet heel hoog in mijn energie zat, maar dat kan ook niet altijd! Na die middag was ik namelijk ook echt kapot!

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump & Wandelen
De laatste dag van deze Fit met IK begon ik weer met BodyPump, dit omdat ik volgende week weer een nieuwe wil opnemen en deze weer even naar boven gehaald moet worden. Ik had het lekker zwaar, maar dat is helemaal niet erg. Juist goed om mijzelf een beetje te pushen. In de middag even samen met mijn moeder en zusje heerlijk in het zonnetje gelopen terwijl Niels en mijn vader op de bank zaten te zweten. Goed einde van de week!

Fit met IK

Nu beginnen we met een nieuwe maand en weer een beetje mijn oude ritme. Ik hoop dan ook echt dat ik het eten meer onder controle ga krijgen (vooral in het weekend) en dat ik weer lekker ga trainen. Dat heb ik in ieder geval met mijzelf afgesproken. De volgende Fit met IK wordt dus uitgebreider! Dat zeg ik nu… De weken vliegen zo voorbij.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply