goede vleesvervangers
Dit vind ik Recepten

Dit vind IK 3 hele goede vleesvervangers

25/02/2021

Het is niet eens echt bewust, maar Niels en ik eten zeker één keer in de week geen vlees. Soms wel twee en heel af en toe zelfs drie keer niet! We hebben dan ook al wat varianten geprobeerd er daar zijn we vaak heel goed te spreken over. Vandaag vertel ik je alles over mijn favoriete top 3. Dit vind IK 3 hele goede vleesvervangers.

#1. GARDEN GOURMET
Hier kan je gerust alles van kopen. Ik heb nog geen één ding gehad wat ik niet lekker vond. Hele goede vleesvervangers heeft Garden Gourmet. De meeste kunnen ook in de airfryer en dat is ideaal. Wij eten dit vooral bij wat aardappels (kan ook zoete zijn uiteraard) en groente. Ik bewaar dit ook altijd voor het laatst omdat het echt smullen is. Dit is dan de kaas schnitzel maar ook de pompoen nuggets zijn laats erg goed bevallen. Prima optie dus.

goede vleesvervangers

#2. DE VEGETARISCHE SLAGER
Afgelopen zondag deze voor het eerst gegeten en dat smaakte ook zeker niet verkeerd. Wij maken regelmatig de loempiataart van Chicks Love Food (staat niet op de website, wel in het boek) en hier zitten stukjes kip in. Afgelopen keer gingen we dus voor vegetarische stuckjes kip en dat was ook heerlijk. Omdat deze niet op de website staat, kan ik er wellicht misschien een keer een blog over schrijven! Wij hebben het recept namelijk zelf een beetje aangepast.

goede vleesvervangers

#3. VIVERA
Ook voor het eerst dat we deze proberen. Eigenlijk wilden we de Pulled Oats van Gold & Green halen, maar deze was niet zo snel te vinden. Dan maar een andere vervanger! Het recept kwam wel uit het boek wat ik van hun heb gekregen, namelijk een aardappel schotel! Zo heb je eigenlijk 4 hele goede vleesvervangers. Ook dit smaakte prima, het recept is goed gelukt (altijd spannend) en onze buiken zaten weer vol.

goede vleesvervangers

Zo zie je maar dat er een hele hoop goede vleesvervangers zijn. En wij zijn echt niet vegetarisch want ook van vlees genieten wij enorm. Maar af en toe eens overslaan kan helemaal geen kwaad. Ik mis het vaak ook niet eens. Het assortiment wordt ook steeds uitgebreider en lekkerder heb ik het idee!

Wat zijn voor jou goede vleesvervangers?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply