beste Corona aankopen
Dit vind ik

Dit vind IK mijn beste Corona aankopen

11/02/2021

Het afgelopen jaar is er best wat in ons huis veranderd. Dingen waardoor je gemotiveerd wordt, fitter of wat er gewoon mooier uitziet. Op dit moment ben ik vooral heel blij met vier dingen die ik tijdens Corona heb aangeschaft (of samen met Niels). Dit vind IK mijn beste Corona aankopen.

SMARTBAR.
Heel internet was al uitverkocht toen ik er ook opeens aan dacht dat het wel handig zou zijn als ik thuis kon blijven trainen. In het begin had ik daar helemaal geen tijd voor en behoefte aan, maar na de eerste weken begon het toch wel te kriebelen. Toen gelijk deze Smartbar aangeschaft met wat extra gewichten. Tot de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Het is zo fijn om je lessen zo toch nog te kunnen doen. Op dit moment is alles thuis. Kwartalen van Les Mills maar ook dat je zelf moet trainen. Zo blijf ik toch een beetje fit voor als we straks weer vol gas mogen! En stiekem is het toch wel heerlijk dat je er geen kilometers naar de sportschool voor hoeft te maken. Echt één van de beste Corona aankopen.

beste Corona aankopen

VISSEN.
Het begin van Corona ligt dicht bij mijn verjaardag. Afgelopen jaar wilde ik heel graag een konijn. Het leek mij zo gezellig om iets te hebben om mee te knuffelen (behalve Niels). Maar ook leuk dat er altijd iets beweegt en alles. Nu is Niels helaas allergisch en ook al heb ik er heel veel om gezeurd… Geen konijn. Dat is ook wel heel begrijpelijk. Uiteindelijk heb ik hem wel zo ver gekregen voor vissen! Dus deze staan gezellig op de kast in onze woonkamer vanaf de zomer. Tot nu toe leven ze goed! Ten minste, vaak. Eentje ligt vaak op z’n rug, dus daar moeten we nog maar een keertje achteraan. Verder hebben we alle spullen die nodig zijn om onze vissen (Sven & Bibi) het mooiste vissen leven te geven.

beste Corona aankopen

DEUREN.
Vlak na de vissen kwamen de nieuwe binnendeuren. De oude waren gewoon echt lelijk en omdat we toch niet echt op vakantie gingen, besloten we om deze te kopen. Echt een wereld van verschil! En omdat je nu toch meer thuis bent dan normaal is het heel fijn dat je niet tegen lelijke deuren aankijkt. Wij hebben deze deuren trouwens gekocht bij Home Decor bij ons in de buurt en het merk is Weekamp. Gelijk laten schilderen en klaar is kees!

beste Corona aankopen

KLEDING ORDENEN.
Zo, hier ga ik goed op. Afgelopen maandag kwamen deze bakjes binnen (besteld bij Ikea). Ik ben namelijk een heel gelukkig mens met best wel aardig wat sport kleding… Maar het zag er niet uit in mijn kast. Ik wist ook niet hoe ik het er netjes uit kon laten zien. Totdat ik dit voorbij zag komen en de vouw techniek van Marie Kondo. Echt een aanrader. Nu heb ik dit zo nog maar een paar dagen en ik ben heel benieuwd hoe dit er over een paar weken uitziet… Maar voor nu ook echt één van m’n beste Corona aankopen! Er zitten trouwens ook wel wat nieuwe sportsetjes bij, ook gekocht tijdens Corona.

beste Corona aankopen

Het ene ding dus iets groter dan de ander, maar overal heel blij mee! Zorgt ook voor een beetje rust en ontspannen. Nu ben ik benieuwd… Wat zijn jullie beste Corona aankopen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply