Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #105: We sporten maar even binnen

08/02/2021

Ook al vond ik het hardlopen heel fijn, we sporten maar even binnen. Niet alleen door het weer maar ook het verhaal met m’n tenen. Misschien toch maar even beter als er niet teveel druk op komt. Daarnaast zijn er binnen ook nog zat opties en daar heb ik ook echt van genoten! Snel beginnen met de Fit met IK dus.

MAANDAG: BodyPump
Het ging de vorige keer zo goed en ik voelde mij daarna heel fijn, dit wilde ik nog een keer! De laatste keer met film en alles erbij, nu proberen uit mijn hoofd… Dat ging eigenlijk heel goed, deze release kunnen we volgende week dus wel weer even gaan opnemen. Het viel mij eigenlijk mee hoeveel spierpijn ik had, want ik had die dag ervoor wel echt mijn best gedaan. Kan mijn lichaam toch meer aan dan dat ik dacht. Ook heel fijn om steeds een andere release te doen maar ook het beeld dat je erbij hebt. Deze heb ik namelijk heel veel in de zomer gedaan op een te hete tennisbaan. Deze keer ook weer een hoop energie gekregen. Dat ik dit niet eerder en vaker ben gaan doen.

Fit met IK

DINSDAG: BodyJam & XCORE
Het uitje van de week is weer aangebroken, richting de sportschool voor de BodyJam Live les. Heerlijk. Echt een uurtje knallen en al je energie eruit gooien. De les ging top, ik voelde mij top (mijn tenen ook) dus ik ging met een goed gevoel weer naar huis. Daarnaast hoefde ik ook niet te werken… Dus toen heb ik thuis nog een lesje XCORE mee gepakt. Was een hele tijd geleden weer en ik wil graag iets meer m’n buik trainen. Daar is dit de perfecte manier voor! Ik had maar gewoon een release aangeklikt maar deze vond ik echt heel leuk. Kunnen we vaker doen dus. Dat ik hier niet eerder aan heb gedacht…

Fit met IK

DONDERDAG: Grit
Deze dag niet zoveel tijd, wel heel veel zin weer. Een lesje Grit dan maar. Ik heb van Les Mills een maand gratis Les Mills On Demond gekregen en dan kan je eigenlijk elke les doen. Grit is een les van een half uur waar je helemaal kapot gaat. Ik koos dan ook voor de les Strength omdat ik daar zin in had en ook omdat ik niet alle buren wilde wakker maken met Jumping Jacks. Inderdaad, na een half uurtje was ik helemaal kapot, maar wat was dat een fijn gevoel! Dit gaan we vaker doen (dat zeg ik bij elke les, maar ik vind ook gewoon zoveel leuk).

Fit met IK

VRIJDAG: BodyPump
Na mijn ontbijt gelijk aan de bak, ik wil dit namelijk minimaal twee keer in de week blijven doen. Wie weet krijgen we ooit nog groen licht om weer aan de bak te gaan! Weer voor mijn werk net als gister, ik sport sowieso het lekkerst in de ochtend. Met dit weer heb je ’s avonds alleen maar zin om op de bank te hangen. Ook al hadden mijn benen het een beetje zwaar, het ging wel echt weer lekker. Deze release maar even snel opnemen want dit gun ik de leden ook! Gelijk ook mijn laatste workout van de week…

Fit met IK

Vrijdag en zaterdag was het namelijk echt mega druk in de winkel. Iedereen ging als een gek waar van alles inslaan want er was natuurlijk sneeuw voorspeld! En of het ging sneeuwen! Zondag hebben Niels en ik ook lekker gewandeld in de sneeuw (net als iedereen). Dat niet alleen, we hadden ook nog eens 5 jaar! Daarom lekker gegeten en die week ook besloten dat we verder weer echt even normaal gaan doen. Let’s go! Op naar de volgende Fit met IK.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply