Fit met IK Sport

Fit met IK #103: Begin maar helemaal opnieuw

25/01/2021

Jullie kennen vast allemaal dat filmpje met: “Stop maar, begin maar heleeeemaal opnieuw”. Toch?! Zo niet, je moet het zien want het typeerde helemaal het begin van deze Fit met IK. Gelukkig is het aan het einde van de week toch nog een beetje met mij goed gekomen. De hele week ging het goed qua voeding, alleen zondag had ik een high-tea besteld voor Niels (en mijzelf). Dus dat was alleen iets minder! Verder toch een soort van trots op mijzelf in deze Fit met IK.

MAANDAG: BodyPump
Na een dag werken ging ik vol goede moed naar de sportschool om een les BodyPump op te nemen. Ik had er enorm veel zin in en ik was er helemaal klaar voor. Dit had ik natuurlijk thuis ook nog even geoefend. Al m’n spullen klaargelegd en toen de camera aanging, ging ik als een trein. De les ging mega goed en alles stond er naar mijn idee perfect op. Toen ik bijna klaar was, viel de iPad opeens uit, filmpje weg. Ik kon wel door de grond zakken en ik voelde mij zo rot. Het is iets waar niemand iets aan kan doen en ik gaf ook helemaal niemand de schuld, maar ik voelde mij echt ellendig. Alles voor niets, de volgende dag dan maar nog een keer proberen…

DINSDAG: BodyJam
Nu ik deze BodyJam wat vaker heb gegeven, hoef ik niet meer zo vroeg m’n bed uit om alles nog even door te nemen. Maar om toe te geven aan het gevoel dat ik alles ken, is nog een beetje lastig. Toch ging de les hartstikke goed en vond ik het ook echt weer heel lekker en leuk om alles eruit te dansen. Helemaal na gister. Daarna nog een keer proberen de BodyPump op te nemen. Wat denk je? Na de warming-up viel hij weer uit. Gelukkig was het niet aan het einde. Toch besloot ik om het nog een keer te proberen. Dit keer kreeg ik bij het vierde nummer te horen dat de iPad vol stond. Toen was ik er klaar mee, ik ben naar huis gegaan. Volgende week nog maar een keer proberen. Op beide dagen wilde ik ook echt een foto maken, maar door het einde was ik het vergeten en kon ik het niet opbrengen om nog een beetje te lachen.

DONDERDAG: Hardlopen
Eigenlijk was het plan om woensdag avond te gaan, maar dit plan werd uitgesteld naar de volgende ochtend. Ik was dat we best een windje was, maar eigenwijs zoals ik ben ging ik toch. Helaas het grootste stuk ook tegenwind en dat best wel even zwaar! Ik heb nog even gedacht om terug te gaan, maar toch ben ik door gaan rennen. Wel iets korter dan ik had opgebouwd, want ik was op het einde wel een beetje klaar mee.

Fit met IK

ZONDAG: Hardlopen
Niels weer lekker meegetrokken naar buiten, want het weer was heerlijk! Ik loop nog niet zo heel hard en Niels zijn benen zijn een stuk langer, maar het ging aardig goed. Op een gegeven moment kwam ik op een punt van waarom doe ik dit? Maar dat was heel snel voorbij en ik denk zelfs dat ik nog wel iets verder had kunnen rennen! Dit keer rende ik ruim 4 km, ik hoop in de volgende Fit met IK toch in de buurt te komen van de 5 km. Alles zolang het goed gaat natuurlijk, ik ga mijzelf hier niet onwijs in pushen! Ik vind het gewoon heerlijk om te doen. Wel op sommige plekken een beetje glad, maar ik ben niet eens onderuit gegaan. Nog een positief punt. Lekkere afsluiter van deze Fit met IK dus!

Fit met IK

In de volgende Fit met IK wil ik toch wel iets meer gaan trainen, hopelijk gaat dat lukken!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply