Nationale Pindakaasdag
Eiwitrepen Samenwerkingen

Nationale Pindakaasdag: Zo eet ik mijn Grenade Pindakaasreep X 3

24/01/2021

Ik weet niet of jullie het weten, maar ik lekker wel! Vandaag is het namelijk Nationale Pindakaasdag en dat moet natuurlijk gevierd worden. Mijn liefde voor pindakaas spreek ik eigenlijk te weinig uit, ik weet het. Maar vandaag gaat daar verandering in komen. Of in ieder geval, op Nationale Pindakaasdag gaan we het hebben over de Grenade Pindakaasreep.

Nationale Pindakaasdag

Zoals jullie misschien in deze blog hebben gelezen, waren de pindakaasrepen echt mijn favoriet. Uit alle repen die ik heb geprobeerd, staan ze nog steeds heel hoog in mijn favorieten lijst. Ik hou verder echt niet van losse pinda’s, maar in combinatie met kaas vind ik het echt heerlijk. Mijn echte favoriet is een dikke laag pindakaas op een wit bolletje, maar ook op een volkoren broodje is het echt lekker. Laatst hebben we wat probeer potjes gekocht van De Pindakaaswinkel. Een wereld ging open, daar hebben ze gewoon pindakaas met stukjes chocolade erin! Maar goed, nu eerst terug naar de repen…

#1 UIT HET VUISTJE
De snelste en makkelijkste optie. Uitpakken en opeten, beter kan niet. Aan deze repen hoef je ook helemaal niks toe te voegen, want ze zijn mega lekker en vullen ontzettend. Dat zijn ook de twee redenen waarom ik (bijna elke dag) eiwitrepen eet. Ik heb heel snel honger en met dit tussendoortje is dat zo voorbij. Wat een uitvinding is dit!

Nationale Pindakaasdag

#2 DOOR DE KWARK
Hier heb ik ook wel eens een blog over geschreven. Als ik in de ochtend geen tijd heb voor een tussendoortje omdat ik dan les aan het geven ben, maak ik van een eiwitreep kleine reepjes en gooi ik deze door mijn kwark. Een hele goede optie en het zal je niet verbazen dat dit ook gewoon heel lekker is. Wie wil er nou niet stukjes chocolade door z’n kwark?!

Nationale Pindakaasdag

#3 IN DE MAGNETRON
Deze optie net voor het eerst geprobeerd, dus het was een beetje spannend! En ja, deze blog is net zo vers als de repen… Want op m’n vrije zondag ochtend ben ik dit aan het typen voor jullie. Maar dit is GEWELDIG! Dat ik dit niet eerder heb geprobeerd. Stop je eiwitreep voor 25 seconden op 650 Watt in de magnetron zodat deze warm en een klein beetje gesmolten is. En dan kan je intens genieten. Ook perfect op een koude dag. Nu hoor ik van Niels dat magnetrons kunnen verschillen, dus check het halverwege even (hebben wij ook gedaan). Een genot voor je mond op deze Nationale Pindakaasdag!

Nationale Pindakaasdag

De eiwitrepen zijn mede mogelijk gemaakt door Grenade en Supspace. Wil jij ze ook bestellen? Bij Supspace krijg je met de code: isabella10, 10% korting op je bestelling!

Nationale Pindakaasdag

Ik ben heel benieuwd, wat ga jij met pindakaas eten op Nationale Pindakaasdag?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply