Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #102: Soms ben je er gewoon even klaar mee

18/01/2021

Dit was zo’n week waar eigenlijk niet zoveel over te vertellen valt. Zo’n week dat je niet bij gaat blijven en dat lekker de prullenbak in kan. Niet eens om wat er is gebeurd of iets, maar gewoon om hoe je je voelt. Soms ben je er gewoon even klaar mee. Toch ben ik in beweging gebleven en heb ik deze Fit met IK toch weer kunnen vullen! Want we proberen toch ondanks alles positief te blijven.

DINSDAG: BodyJam
Een moment waar ik de hele week naar uitkijk! Maandag avond nog even doorgenomen, dinsdag ochtend ook nog even en daarna showtime.  Ik weet gewoon dat er mensen aan de andere kant van het scherm meedoen en dat is zo’n goed gevoel! Want van 19 lessen in de week naar 1 is niet niks. Ik mis alles ook ontzettend, maar het is nu niet anders. Dan maar extra genieten van wat we nog wel kunnen.

WOENSDAG: Hardlopen
Dit wilde ik nu graag wel even doorpakken. Voor m’n werk nog even een rondje gedaan. Dezelfde als ik met Niels deed, want dat beviel goed! Totdat er een vrachtwagen ging toeteren, want toen schrok ik mij kapot. Dat doe ik van de deurbel thuis al, dus moet je nagaan. Het hardlopen ging verder prima, deze keer 4 kilometer in de pocket. Zeker tevreden en een lekker begin van de dag. En heel eerlijk? De deur uitrennen met dit uitzicht is toch geweldig?

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump
Dit wel samen met Niels. Dat betekent gewichten delen, dus niet zo zwaar als normaal. Gelukkig maar, want m’n benen waren nog een beetje zwaar! Wel lekker door gepakt en gewoon de hele les gedaan. Niels verging daarna van de spierpijn, ik gelukkig niet. Helaas helemaal geen foto van, er zou namelijk een pakketje komen… Precies toen we klaar met de les waren, ging de deurbel. Daarna niet meer aan gedacht en was ik helemaal verrast door het pakket (later meer)!

VRIJDAG: Hardlopen
Weer hetzelfde rondje als vorige week zondag en woensdag, maar dan net iets verder. Zo probeer ik het rustig op te bouwen en ik merk dat ik het qua conditie makkelijk aankan. Ook gelukkig geen spierpijn na de rondjes die ik tot nu toe heb gelopen! Met een lekker muziekje op geniet ik er echt van. Wel hield ik met elke vrachtwagen die ik tegenkwam m’n hart vast, maar dit keer geen getoeter. Heel fijn. Ik keek er ook heel erg naar uit om samen met Niels zondag weer te gaan… Alleen had ik vanaf vrijdag avond verschrikkelijk last van een paar tenen (heb ik weer) en dit bleef aanhouden, dus dan maar even overslaan.

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump & Wandelen
Ik pak ze even samen, want zoveel stelde de BodyPump ook niet voor. Het was ook dat ik van mezelf even moest, omdat ik volgende week een oude Pump op ga nemen voor de leden. Deze moest dus even doorgenomen worden en dit ging best goed. De les gedaan tot de biceps want m’n tenen waren nog niet helemaal ready voor lunges en de rest had ik geen zin in (lekker eerlijk hè). In de middag een heerlijk zonnetje en heb ik samen met Niels lekker een ommetje buiten gemaakt.

Fit met IK

Hopelijk doet alles in de volgende Fit met IK alles gezellig weer meedoen en kan ik weer een rondje rennen en motivatie vinden om thuis te sporten. Ik merk gewoon dat ik er af en toe klaar mee ben. Ik mis m’n eigen werk en iedereen eromheen. Nog even doorzetten!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: