leuke hoofddeksels
Dit vind ik IK

Dit vind IK 4 leuke hoofddeksels om te dragen

07/01/2021

Het is er niet altijd een goed moment voor, het kan niet altijd, maar ik vind het wel echt heel leuk. Er ik heb dan ook best een aardige verzameling, maar daar zullen jullie nog lang niet alles van gezien hebben! Dat weet ik wel zeker. Hoog tijd om deze dingen uit de kast (of in dit geval van de kapstok) te halen en aan jullie te showen. Dit vind IK 4 leuke hoofddeksels om te dragen.

PET.
Waarschijnlijk het hoofddeksel wat het meest gedragen wordt. Ik vind het sinds een paar jaar ook echt fijn om een petje te dragen. Af en toe nog wel even wennen (geen idee waarom). Maar vooral als je haar even niet zit zoals je wil, je je even iets minder voelt of als je niet herkent wilt worden (haha). Wij hebben deze pet van Tommy Hilfiger dan ook in verschillende kleuren bij ons thuis liggen. Al moet ik zeggen dat dit toch echt wel mijn favoriet is.

leuke hoofddeksels

FLATCAP.
Toen ik dit bij iemand zag, moest ik er ook eentje hebben! Ik heb toen echt een hele tijd gezocht en uit eindelijk deze grijze bij de Bijenkorf besteld. Al heb ik niet heel veel grijze kleding, het blijft wel één van mijn leuke hoofddeksels om te dragen. Ik heb trouwens ook nog een donker blauwe variant in Marbella gescoord… Alleen blauw draag ik helemaal niet veel! Dus die heb ik helaas nog niet zo heel veel gedragen.

leuke hoofddeksels

MUTS.
Ik was altijd helemaal weg van de mutsen van Carhartt (ik had er 4, alleen is er eentje kwijtgeraakt), maar toen deze onder de Kerstboom lag… Ben ik toch stiekem hier ook van gaan houden. Weer even iets anders en sowieso super lekker warm, dat is toch eigenlijk wel de belangrijkste reden om een muts te dragen! Toch? Deze muts in ieder geval wel! Al is dit natuurlijk wel meer een winter item.

leuke hoofddeksels

SCHIPPERSPET.
Toen ik ging opzoeken hoe dit soort leuke hoofddeksels heten, werd ik al gelijk verliefd op een nieuwe. Maar goed, eentje die ik nu vaak draag (en ook het nieuwste in het assortiment is) is deze maar dan in het beige schipperspet. Sowieso vet verliefd op deze kleur de laatste tijd en het is ook nog eens een perfecte combi met de winterjas die ik vorig jaar heb aangeschaft. Dus toen Niels deze in de winkel zag liggen en ik hem opdeed moest hij gelijk mee. Helaas moest ik even wachten totdat ik hem cadeau kreeg, maar die tijd zijn we nu aan het inhalen. Ik heb hem trouwens ook nog in het zwart, die heb ik al een tijdje. Helemaal top deze leuke hoofddeksels.

leuke hoofddeksels

Het knappe hiervan? Toen ik de linkjes voor jullie ging opzoeken, zijn mijn ogen op heel veel andere leuke hoofddeksels gevallen… Maar ik heb er geen één besteld! Goed he?! Eerst alles wat ik heb maar vaker gaan dragen en wie weet kan ik er dan eentje voor m’n verjaardag vragen! Maar goed, genoeg over deze leuke hoofddeksels. Zit die van jou er ook tussen? Of wat zal mij misschien ook goed staan?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply