Eiwitrepen Sport

Iets nieuws, iets anders, IK testte 3 eiwitrepen van RXBAR

06/01/2021

Voor eiwitrepen mag jij mij ’s nachts wakker maken. Echt waar! Dus toen Bodystore mij vroeg of ik deze eiwitrepen wilde testen, weten jullie mijn antwoord al. Heel eerlijk? Toen ik de repen binnen kreeg had ik er een beetje een hard hoofd in. Ik had nog nooit van de RXBAR gehoord en de verpakking sprak mij aan, alleen wist ik gelijk dat hier geen chocolade rand omheen zat. Zo’n soort reep heb ik al eens op en ik was helemaal niet tevreden. Maar goed, dat hoefde niet te betekenen dat dit net zo was. In tegendeel, ik werd best een beetje vrolijk van zo’n RXBAR! Laten we even de drie die ik mocht testen, bespreken.

RXBAR

#3 COCONUT CHOCOLATE.
Ik ben geen mega fan van kokos, dat komt denk ik omdat dit in de meeste eiwitrepen te heftig aanwezig is. De laatste was echt heel smerig trouwens. De kokos was zeker niet te heftig bij deze RXBAR. Ik moest wel even wennen aan de structuur, want deze reep is best wel plakkerig. Maar de verhouding is echt heel goed en dat heb ik niet vaak bij kokos! Dus het begin was gelijk goed. De smaak is goed, het enige nadeel is eventueel dat deze reep een beetje aan je tanden blijft plakken. Daarom dat deze ook op plaats nummer drie staat.

RXBAR

#2 CHOCOLATE SEASALT.
Deze RXBAR is gelijk een stuk zachter en minder plakkerig dan de vorige, dus dat was gelijk heel chill. Ik vond deze zelf echt heel lekker, Niels iets minder. Dat komt omdat het echt pure chocolade is wat erin zit (want er zitten geen toevoegingen in deze repen) en Niels vindt pure chocolade niet zo lekker… Maar ik wel! Ik heb hem gelijk helemaal opgegeten en had daarna ook geen honger meer. Nog een voordeel, de repen vullen echt enorm! De repen zijn allemaal rond de 200 calorieën en dat is een beetje gemiddeld voor een eiwitreep, prima tussendoortje dus!

RXBAR

#1 PEANUT BUTTER
Maar met stipt op nummer één staat deze RXBAR. Hier waren we allebei gelijk helemaal weg van. Je proeft echt pindakaas en dat is echt heel lekker. Gelijk proef je dat er verder geen troep in zit en dat is heel fijn! De smaak is echt heel lekker, verder heb ik hier weinig over te zeggen… Ik ben trouwens de laatste tijd helemaal weg met repen waar pindakaas in zit. Deze waren namelijk ook al helemaal fantastisch!

RXBAR

Dus dat waren de RXBARs die deze keer heb getest! Ben je nou nieuwsgierig geworden? Je kan ze hier bij Bodystore bestellen! Echt even doen en dan hoor ik graag wat jij van de RXBAR vindt! Het is eens een keer wat anders, iets nieuws.

RXBAR

-IK-

No Comments

    Leave a Reply