meest gelezen blogs
IK Persoonlijk

De 5 meest gelezen blogs van 2020!

30/12/2020

We gaan er niet omheen draaien. 2020 was qua blogs schrijven en lezen echt een top jaar! Ik heb de hoogste cijfers gehaald van de afgelopen 3 jaar en dat is wat ik heel erg kan waarderen! Ik werk er hard voor, maar dat jullie nog steeds deze stukjes lezen, doet mij echt heel goed. Daarom gaan we ook gewoon lekker door! Afgelopen jaar ook geen break of iets gehad, ik schrijf soms zelfs in plaats van twee, drie blogs in de week… Hoe vind je die?! Nu waarvoor je hier bent. De meeste gelezen blogs van 2020.

#5 Mijn favoriete sportmerken van dit moment!
Deze stond vorig jaar op nummer twee. Dat betekent dat deze nog steeds goed gelezen wordt dus er gaat komend jaar een vervolg komen. Dit omdat ik nu heel wat andere sportmerken nog chiller vind. Heel leuk om te zien dat mensen deze blog steeds meer vinden! M’n foto skills waren daar trouwens wel echt on point.

#4 KokkieKookt #2: Zo maak je de lekkerste patat uit de airfryer!
Helemaal niet gedacht dat deze blog zoveel gelezen zou worden. Het is namelijk super simpel! Maar natuurlijk wel super lekker, want wie wil dat nou niet? Vooral via Pinterest is deze blog erg goed gelezen. Dat is ook gelijk een inzicht dat je je blogs lekker overal moet delen, want er komen overal mensen vandaan. De laatste tijd eten wij niet zo heel veel patat meer, snel maar even doen… Want dit is zeker de moeite waard!

#3 De enige echte Fruit Body Workout (inclusief video)
Kon ook niet anders he?! Een idee van mij en m’n vader. Deze blog had ik ook op de Facebook van De Groentehal gedeeld dus deze blog ging gelijk wel vrij hard. Maar goed ook, want we hebben er een hoop werk aan gehad. Helaas nu weer in lockdown, dus we weet gaan we deze workout binnenkort maar weer even doen. Volgens mij had mijn vader nog een paar ideeën voor andere blogs, dus wie weet snel een vervolg.

#2 Zo maak je een dansles in 5, 6, 7 & 8
Dit is eigenlijk een vrij oude blog die opeens heel veel gelezen werd. Toen ik dat ontdekte heb ik hem ook maar even gecheckt en verbeterd, want hij was ook echt al vrij verouderd. Wel heel leuk dat juist deze blog nu veel gelezen wordt, want dit is toch wel een groot deel van mijn leven. Soms ook lastig om hier dingen over te schrijven maar een paar weken ben ik met een serie begonnen die we in het nieuwe jaar eens even af gaan maken!

#1 De Body & Fit eiwitreep test
Nog steeds de nummer 1! In 2019 maar ook de meest gelezen blog van 2020. Ook al heb ik al heel wat andere blogs geschreven over eiwitrepen, deze blijft er bovenuit steken. Als ik heel eerlijk ben, zijn er eiwitrepen die veel lekker zijn dan deze… Maar toch blijf ik ook hier bestellen. In verhouding met de andere repen zijn deze goedkoop en is het ideaal voor een snel en vullend tussendoortje! Maar ook wel de andere blogs gaan lezen hoor, ik heb er zelfs een apart kopje voor!

Nu ben ik heel benieuwd of jouw favoriete blog ertussen staat. Maar ook als je ideeën hebt voor een andere blog, zijn alle tips altijd welkom. Dit zijn in ieder geval de meest gelezen blogs van 2020. Hoe zal dat volgend jaar gaan? Over een jaar ben ik bij jullie terug met de meest gelezen blogs van 2021! Want we stoppen niet op ons hoogtepunt, we gaan gewoon lekker door.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply