Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #97: Lekker wandelen in de natuur

14/12/2020

Wat was het een heerlijke week. Wel even wennen dat ik maandag, dinsdag en woensdag geen les gaf, maar hier keken we wel even naar uit. Ook een andere Fit met IK dan we gewend zijn, want ik stond niet zoveel in de sportschool. Al had ik wel wat afkickverschijnselen, we zijn toch actief geweest! Tja, je kan verder ook niet heel veel toch? Dan maar lekker naar buiten… Ik denk dat ik nog nooit zo veel en zo fijn heb gewandeld. Let’s go!

MAANDAG: Wandelen
Zoals je in mijn vorige blog kon lezen, zaten wij eerst twee nachten in Roermond. We zaten ook gelijk in een mooie omgeving en na twee uur in de auto moet ik met mijn rug toch wel even in beweging komen. Dus toen de spullen gedropt waren, zijn we gelijk even naar buiten gegaan. Niet het aller grootste rondje gewandeld, wel gewoon even fijn een frisse neus gehaald.

Fit met IK

DINSDAG: Wandelen
’s Ochtends zijn we gelijk naar de Outlet van Roermond geweest en daar hadden we al best wat stappen gemaakt… Het is daar echt mega groot, maar ook lekker rustig omdat het gewoon een doordeweekse dag was. Verder zoeken wij dit soort dingen ook echt niet op, maar nu kon het gelukkig even. Toen we weer alle spullen in onze kamer hadden gedropt, nog even een rondje gelopen om het Kasteeltje. Niels kwam ermee dat het ’s avonds in Roermond altijd heel mooi verlicht is, dus we besloten gelijk maar richting de stad te lopen omdat het al een beetje donker begon te worden. En inderdaad, het was echt prachtig! Ik denk dat we in totaal zo’n twee uur hebben gewandeld en het was heerlijk.

Fit met IK

WOENSDAG: Wandelen
Het prachtige kasteel verlaten voor Eindhoven, waar we ook dichtbij het bos zaten. Dus na een rondje door de stad (vonden we niet zo bijzonder) door naar het bos. Daar was het ook echt heel mooi dus daar hebben we ook wel even van genoten. Het weer was heerlijk, we hebben geen regen gehad, dus daar hebben we echt geluk mee gehad. Een paar top dagen gehad!

Fit met IK

DONDERDAG: Krachttraining
Ik had zo’n zin om te sporten, dus toen ik hoorde dat ik ’s middags niet hoefde te werken, ben ik gelijk naar de sportschool gegaan. Ik had iets minder energie als dat ik dacht, maar ik heb toch even m’n best gedaan. Wel gelijk een nieuwe afspraak gemaakt, ik heb wel weer even wat extra motivatie nodig. Misschien weer even een nieuw doel stellen!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Hier had ik de laatste tijd niet zoveel energie meer voor, maar die dagen vrij hebben toch iets goeds gedaan… Want nu had ik toch wel iets meer energie! Tot m’n verbazing ging het namelijk best goed en kwam ik met een goed gevoel weer thuis.

Hoe de volgende Fit met IK eruit ziet? Ik hoop goed, maar dat ligt aan de nieuwe maatregelen die er misschien gaan komen… Ik ben in ieder geval heel benieuwd en toch ook wel weer een beetje gespannen, we gaan het zien. Meer kunnen we niet doen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply