Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #96: Iets met heel veel eten en kleine tenen

07/12/2020

Het is dat ik mijzelf al het voorgenomen om waarschijnlijk niet te trainen in deze Fit met IK, anders was de domper alleen nog maar groter. Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben, had ik de afgelopen weken naar een shoot toe getraind (en gegeten). Het zogeheten cutten. Die zondag heeel veel lopen eten en dat zette deze Fit met IK helaas een beetje door, maar daar zat nog een reden achter.

Ik heb niet eens kunnen trainen, al zou ik willen. De afgelopen weken had ik al een klein beetje last van m’n kleine teen. Het zal wel een klein wondje geweest zijn of een blaar. Ik was ervan overtuigd dat een naatje van m’n sok verkeerd zat. Maar dat gevoel ging niet weg en ook al zat er helemaal geen naatje bij m’n kleine teen, de pijn werd steeds een beetje erger. Afgelopen maandag middag bereikte dit z’n hoogtepunt en nadat ik BodyPump had gegeven, was het klaar. Ik kon bijna niet meer lopen en verging van de pijn. M’n schoenen durfde ik bijna niet uit te trekken, maar eenmaal thuis kon ik er niet omheen. M’n teen was drie keer zo dik en was vuurrood. Dat werd dinsdag ochtend een bezoekje langs de dokter…

Volgens de dokter zat er inderdaad een wondje of een blaar wat is gaan ontsteken. Dinsdag ochtend ging het al iets beter, maar was het nog zeker niet over. Dus ik kreeg een kuurtje voorgeschreven voor de komende twee weken. Daar werd ik al gelijk verschrikkelijk duf van. Ik had nergens meer zin in en kon alleen maar denken aan slecht eten. Dit at ik dan ook waardoor ik mij dan eigenlijk nog slechter voelde.

Al met al echt een beetje een baal week, zeker geen Fit met IK week eigenlijk. De week ervoor voelde ik mij nog fantastisch, maar deze wilde ik liever even overslaan. Nu hopen dat de kuur snel aanslaat en de pijn in m’n teen verdwijnt (helaas nog niet helemaal weg). Nu heb ik wel vaker iets met m’n andere kleine teen gehad, dus hopelijk valt dit mee en kunnen we deze week lekker genieten. Niels en ik gaan namelijk van maandag tot donderdag even lekker een paar dagen weg. Tussendoor probeer ik mijn ‘normale’ voeding weer een beetje op te pakken en als ik terug ben hoop ik lekker weer te trainen. In ieder geval maar weer even een afspraak in de sportschool maken om nieuwe doelen te stellen. Hoe ik eruit zie op de omslag foto, zo voelde ik mij ook een beetje!

Ik wil namelijk niet dat ik de afgelopen weken zo hard heb getraind voor niks, ik was juist zo trots! En natuurlijk hoort genieten erbij, maar ik ben heel goed in doorslaan daarin. Af en toe gewoon een beetje sterk zijn en nee zeggen, dan moet het weer goed komen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply