sportschoenen
Dit vind ik Sport Tips & Workouts

Dit vind IK hele fijne sportschoenen

03/12/2020

Eigenlijk leef ik hier zo’n beetje op. Ik heb meer sneakers dan nette schoenen. Het liefst draag ik ze ook alleen maar. Ik heb dan ook een aardige verzameling sportschoenen en ik heb er ook aardig wat versleten. Daarom kan je maar beter een paar teveel hebben, dan blijven ze mooi en netjes! De laatste tijd sport ik op ongeveer zes verschillende schoenen… ZES?! Ja, want voor ene soort sport heb ik een paar sportschoenen en een andere sportschoen zelfs in twee kleuren. Deze draag ik, dit vind IK hele fijne sportschoenen.

DANSLES.
Sowieso heb ik een grote liefde voor het merk Reebok. Die schoenen zijn gewoon top, de maat zit altijd goed die ik bestel en de schoenen zijn mooi. In verhouding met andere merken ook goedkoop (vooral met Black Friday, maar dat is helaas al geweest). Om te dansen is het heel fijn dat de vering goed is, de schoen flexibel is en je er makkelijk op kunt draaien. Reebok heeft speciale schoenen met een draaischijf eronder, ideaal. Deze schoenen koop ik vaak in de Zalando Lounge app. Ik weet welke maat ik moet hebben en daar zijn ze nog goedkoper!

sportschoenen

GROEPSLES.
Hier zijn zat fijne sportschoenen voor, zolang er maar een goede demping op zit. Met BodyPump maakt het niet zoveel uit, daar sta je toch vaak stil. Wat wel fijn is, is als je sportschoenen hebt waar je goed je balans op kan houden. Met BodyJam is die demping wel weer heel belangrijk en omdat ik die lessen achter elkaar geef, zijn de twee dingen die ik net genoemd heb allebei fijn. Nu heb ik van een collega de Nike Revolution sportschoenen doorgekregen en deze zijn echt zo fijn! Ook niet te duur, dus zoals je ziet heb ik gelijk maar twee kleuren aangeschaft!

sportschoenen

KRACHTTRAINING.
Als je aan krachttraining doet met best wel zware gewichten (en dan vooral squatten en deadliften) is het fijn als de zool van je schoen vrij plat is. Dit zodat je voeten stevig in de vloer staan. Ik merkte ook gelijk verschil toen ik de sportschoenen van Nike had aangeschaft, ik merkte dat ik meteen een stuk stabieler stond. Doe je hele andere dingen in de sportschool, heb je ook weer andere sportschoenen nodig natuurlijk. Ik ben toen naar de Nike Outlet gegaan (echt een aanrader voor als je veel geld wil uitgeven) en heb om advies gevraagd. Daar kwamen toen deze schoenen uit. Maar ik had ook nog wat oude All Stars liggen, dat is ook echt een mega platte zool, dus dat sport ook prima! Ik wissel het vaak een beetje af.

sportschoenen

En nu hoor ik je denken, is dit niet allemaal een beetje overdreven? Kan. Maar als het je werk is en je ze intensief gebruikt, versleet je ze ook snel. Daarom ook maar een beetje afwisselen zodat de sportschoenen lang mooi blijven. En dat is trouwens ook alleen maar beter voor je voeten, dat afwisselen! Ik heb trouwens van m’n werk deze schoenen gekregen van Under Armour, ook echt een aanrader. Deze heb ik trouwens wel dag in dag uit gedragen en zijn dus wel op. Maar weggooien, dat is natuurlijk zonde!

sportschoenen

Wat zijn jouw favoriete sportschoenen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply