De Grenade Eiwitreep Test
Eiwitrepen Sport

De Grenade Eiwitreep Test

18/11/2020

De keuze was niet zo moeilijk, toen ik gevraagd werd of ik de Grenade Eiwitreep test wilde doen. Eiwitrepen eten is sowieso één van mijn grootste hobby’s en deze had ik eigenlijk nog nooit gegeten. Achteraf snap ik niet waarom, want er zitten heel veel lekkere repen bij! Natuurlijk ook een paar die iets minder in de smaak vielen. Nu is iedere smaak anders, maar deze Grenade Eiwitreep Test deed ik samen met Niels. We zaten (gelukkig) behoorlijk op dezelfde lijn en hebben erg genoten van het testen. De repen zaten ons dan ook al een tijdje aan te kijken.

De Grenade Eiwitreep Test

Laten we maar beginnen met De Grenade Eiwitreep Test. Jullie zullen vast al honger krijgen. We beginnen met de minst lekkere en eindigen met de gene die je in je leven wil hebben. Elke dag.

#10 Dark Chocolate Mint.
Van tevoren wisten wij eigenlijk al dat we deze niet lekker vonden. Mint hoort in de thee en niet in een reep. Al denken andere daar vast anders over. We hebben hem ook wel eens van Barebells getest en daar waren we ook niet enthousiast over. Het is niet te overheersend, dus als je ervan houdt, dan is dit wel een goede. Maar voor ons niet.

#9 Fudge Brownie.
Helaas is Brownie ook niet mijn favoriet en ik heb geen idee waarom niet. Ik ben gek op chocolade, maar brownies maak je mij niet blij mee. Deze reep was een klein beetje taai (goed kauwen dus) maar had zeker een goede smaak. Niet heel bijzonder, maar ook zeker niet vies.

#8 White Chocolate Cookie.
Deze reep had ik heel anders verwacht! Je ruikt een lekkere witte chocolade lucht (en ik ben verliefd op witte chocolade). Maar als je hem eet, proef je vooral vanille, dus ik had wel een beetje kortsluiting in m’n hoofd. Ik had namelijk een soort Oreo verwacht. Hier moet je dus ook van houden, even aan wennen misschien. Ik heb namelijk sowieso niet veel vanille eiwitrepen geprobeerd!

#7 Caramel Choas.
Het was inderdaad een beetje een chaos. De naam past perfect bij de reep. Wij waren niet gelijk heel overtuigend, maar er zat zeker een goede caramel smaak aan! Zeker niet verkeerd.

#6 Birthday Cake.
Haha het eerste wat ik opgeschreven had was: spikkels! Zoals jullie weten van de De officiële PhD Smart Bar Test ben ik gek op spikkels. Niels laat zich daar helemaal niet door verleiden. Hele hoge verwachtingen had ik hier dus weer van. Ook een vanille smaak, maar niet te sterk. Wel vond ik de PhD reep lekkerder.

De Grenade Eiwitreep Test

#5 Cookies & Cream.
Deze Grenade reep ruikt al lekker als je hem open maakt. Dan krijg je er gelijk al heel veel zin in. Hij was ook echt wel heel lekker… Maar de laatste vier repen van De Grenade Eiwitreep Test springen er wel echt bovenuit. Dus laten we snel door gaan.

#4 Choco Chip Cookie Dough.
Niels is gek op Cookie Dough, dus ik wist al dat hij deze lekker ging vinden. Ik had niet verwacht dat ik hem ook lekker zou vinden! De reep heeft een goede bite en smaakt echt goed naar Cookie Dough. Deze is dus helemaal goed gekeurd en smaakt erg lekker.

#3 Salted Caramel.
Als je het hebt over balance on fleek. Deze reep is perfect. Een klein beetje zout en de echte smaak van caramel. Het smaakt ook ergens naar (misschien wel zo’n caramel fudge blokje). Hij is heel lekker zacht en er zitten kleine stukjes op die ook echt heel lekker zijn. Hier zou ik dus echt dozen van kunnen bestellen!

#2 Peanut Butter.
Alle pindakaas lovers opgelet. Deze reep ruikt al heerlijk als je hem uit de verpakking haalt. Ook deze reep is lekker zacht en heeft een beetje de smaak van een Snicker. Echt niet verkeerd dus. Deze moet je sowieso een keer gegeten hebben, elke hap is genieten.

#1 Salted Peanut.
En dan zijn we helaas alweer aangekomen bij de laatste reep van De Grenade Eiwitreep Test. De combi van witte chocolade en pindakaas is verschrikkelijk lekker. Dit kwam er de hele tijd uit onze mond: “Mmmmmm!”. Een beetje de smaak van de Amerikaanse pindakaas. Maar serieus, dit wil je. Dit is echt één van de lekkerste repen die ik ooit heb gegeten. Je snapt ook wel dat deze reep gelijk helemaal op ging. En zo sluiten we De Grenade Eiwitreep Test af.

De Grenade Eiwitreep Test

Er zitten dus een paar repen bij waar we niet helemaal van overtuigd waren, maar ook een paar waar we helemaal verliefd op waren! Daar ga ik binnenkort echt dozen van bestellen. Het is vooral een hele lekkere zachte reep (die had ik nog niet veel op). En de smaken combi’s zijn perfect. Wij hebben genoten.

Wil jij ze nou ook testen? Dat snap ik! Je vindt alle Grenade Carb Killa Bars smaken hier. Met de code: isabella10 krijg je ook nog eens 10% korting!

De Grenade Eiwitreep Test

Geniet ervan en tot de volgende test! Laat mij vooral even weten welke jij het lekkerste vond.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply