Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #93: In en om het huis gesport

16/11/2020

Deze Fit met IK sloegen we de sportschool even over. Het stond zeker in de planning, maar het is er niet van gekomen. Waarom? Dat lees je zo! Maar ik zat niet stil, want sporten kan je ook thuis. Of natuurlijk om je huis. Thuis Les Mills lessen volgen en een heerlijk rondje gelopen.

MAANDAG: BodyPump
Helaas niet genoeg tijd om naar de sportschool te gaan en het hele huis moest ook nog schoon. Omdat ik meestal op maandag avond BodyPump geef en Niels graag weer een meer mee wilde, besloten we om samen even te Pumpen. Lekker in onze eigen sportkamer! En dat was best pittig, maar wel heel leuk en gezellig. Sowieso goed om dit natuurlijk bij te blijven houden. Niels kon een paar dagen niet normaal lopen, maar volgende week gaan we het zeker nog een keer doen!

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump
Woensdag ochtend altijd een paar uurtjes vrij. Deze keer had ik alles goed op de rit, dus ik besloot mij nog te wagen aan een lesje BodyPump. Helaas niet helemaal af kunnen maken (zeg ik eerlijk), want er kwamen wat werk dingen tussendoor. Hopelijk mag ik vanaf volgende week woensdag gewoon weer m’n BodyPump in de sportschool geven! We gaan het zien, het blijft spannend.

Fit met IK

DONDERDAG: Wandelen
Ik had m’n wekker gezet om voor m’n werk te gaan sporten. Helaas hadden we woensdag avond iets gegeten waar m’n buik op dit moment niet zo goed tegen kan… Woensdag dus een beroerde nacht gehad, maar gelukkig trok dat weer een beetje bij. Samen met Niels heb ik na het eten gezellig even een rondje gelopen, bijna een uur onderweg geweest. Het weer was heerlijk en zo praat je ook nog eens gezellig bij over van alles en nog wat!

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump
Vorig jaar nog tijdens het Mega Kwartaal aanwezig, dit jaar was het thuis. Gelukkig dat we dit gewoon thuis kunnen doen, maar het is toch anders! Aan het begin was de livestream niet optimaal, maar het werd steeds beter. Ook wel vet om te weten dat er gewoon 600 andere instructeurs meedoen thuis. Hele leuke nieuwe les. De muziek is top en de oefeningen lekker zwaar. Zin om deze snel te gaan geven! Dus wie weet. Ook kwam Sjors (de hond van m’n schoonouders) even gezellig meedoen. Daar mochten we even een middag op passen!

Fit met IK

ZONDAG: BodyJam
Dit was vorig jaar zo vet. Ik stond namelijk op het podium tussen de master trainers. Iets wat ik nooit ga vergeten. Dit jaar dus net als de BodyPump op een scherm en dat is met de BodyJam toch best lastig volgen. Vooral omdat m’n schermen thuis niet zo groot zijn. Maar ik heb m’n best gedaan en ik heb genoten. Ik hoorde zelfs m’n naam, dus toen kreeg ik wel even een brede glimlach natuurlijk. Maar wat lijkt het mij heerlijk om dit weer in een zaal met allemaal andere BodyJam lovers te doen!

Fit met IK

Verder gaat het heel goed! Ik had gedacht dat het deze Fit met IK iets minder goed ging, maar dat was helemaal niet zo. Er is al een goed verschil te zien met een maand geleden (waar ik begon met cutten). Dus ik ben heel benieuwd hoe dit over twee weken is. Dan gaan we namelijk weer nieuwe foto’s maken!

Tot de volgende Fit met…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: