Dit vind IK
Dit vind ik

Dit vind IK van Studio L. (en mijn vriendinnetje Lisa)

12/11/2020

Tja, hoe ga ik deze blog nou eens beginnen. Gewoon bij het begin dus. Kennen jullie de blog nog waarin ik bleef zitten? Dat was helemaal niet zo leuk toen natuurlijk. Wat wel heel leuk was… Dat ik in de klas kwam bij twee hele leuke mensen (Lisanne & Lisa). Daarnaast kwam er uit een andere klas nog een heel leuk mens bij (that’s you Celine) en met z’n vieren zijn we nog steeds een onafscheidelijk kwartet. Op de middelbare school zoveel lol gehad en leren, dat vonden wij niet zo leuk. Het enige vak wat wel leuk was, was tekenen. Over alle gezelligheid met z’n vieren gaan we het nog wel eens hebben. Vandaag gaan we dieper in op het tekenen en daarbij komen we uit bij Studio L. Want mijn vriendinnetje Lisa heeft een enorm talent voor schilderijtjes maken en styling. Dit vind IK van Studio L. en mijn vriendinnetje Lisa!

Studio L.

Zo’n 1,5 jaar geleden is Lisa met Studio L. begonnen. Soms heb je dingen weggestopt, die je eigenlijk toch altijd wel heel leuk vond. Ik had dat met schrijven, Lisa had dat met schilderijtjes maken. En als je het doet, dan doet Lisa het gelijk goed. Een hele toffe website en een Instagram waar heel wat mensen jaloers op zullen zijn. Wat begon met hele gave kleur combinaties in de vorm van cirkels en ovalen, ging over in line-art en andere mooie kunstwerken met structuur (sorry Lisa als ik dingen niet goed verwoord, ik ben er nog niet helemaal in thuis).

Toen Niels en ik de sleutel van ons huis kregen (nou ja, je krijgt het niet zomaar, eerder gekocht), was ons eerste cadeautje dan ook een heel mooi schilderij van Studio L. Toen we eenmaal alle dingen op de rit hadden, heb ik Lisa gevraagd of zij een schilderijtje wilde maken voor in onze collage boven de TV. Ze zocht zelf de kleuren uit en ik stuurde foto’s van wat ik allemaal mooi vond (eigenlijk alles). En zo ontstond er weer een mooi kunstwerk in ons huis van Studio L. Eigenlijk zou ik het hele huis wel vol willen hangen, maar dat is een ander verhaal.

Studio L.

Lisa heeft zelf ook echt een huis waar iedereen van zal dromen. Hoe het is ingericht, met wat voor spullen is echt niet normaal! Zoals Lisanne het altijd zo mooi zegt: “Lies, hoe verzin je dit?!” Tja, de één heeft daar gewoon (veel) meer gevoel voor dan de ander. Mijn ontspanning is sporten, Lisa loopt heel graag door tweedehands winkels en vind daar de mooiste dingen! Dat vind ik zelf eigenlijk ook een topsport. Dat Lisa enorm creatief is en mega gevoel voor styling heeft, dat weet iedereen nu wel. Dus toen hier de nieuwe binnendeuren erin zaten, heb ik haar snel een appje gestuurd met: “Wil je hier alsjeblieft ook ons huis nog mooier maken?” Natuurlijk wilde Lisa dat en nu is ons huis nog mooier en ook nog eens een stuk rustiger!

Studio L.

Met drie volle tassen kwam ze aan, vol met leuke spullen en natuurlijk wat schilderijen van Studio L. Langzaam begon ze wat dingen weg te halen en kwamen er dingen voor in de plaats en eigenlijk vond ik alles gelijk mooi. Overzichtelijk, clean maar vooral ook gezellig. Wat extra kaarsjes hier en daar en ik was al lang blij dat Niels dit gewoon allemaal toe liet (niet dat Niels moeilijk is, helemaal niet eigenlijk). Toen we die avond bij m’n ouders gingen eten, kon ik niet wachten om weer naar huis te gaan. Want het is echt ons huis, het is nu helemaal af en dat dankzij Studio L. en mijn vriendinnetje Lisa.

Studio L.

Eigenlijk moet je zelf maar even een kijkje nemen. Maar de meeste werken zijn gemaakt met zwart en wit, vaak gecombineerd met andere zachte kleuren. In de line-art herken je vaak leuke gezichten, maar ook in andere werken komt het terug. Voor elk huis is er wel een schilderijtje! Daarnaast heeft Studio L. ook op andere plekken mogen exposeren. Hoe tof is dat?!

Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? Of zoek je nog iets leuks en persoonlijks voor in je huis? Studio L. maakt het voor je! Ik ben in ieder geval heel blij met al deze mooie kunstwerken in ons huis en vooral ook trots op Lisa. Je voelt de passie ervan en daarin ben ik hetzelfde. Als je iets doet, doe je het goed. Als het je passie is, moet je ervoor gaan!

Studio L.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: