Dit vind IK
Dit vind ik Sport

Dit vind IK de 3 leukste oefeningen in de sportschool

05/11/2020

De aller eerste Dit vind IK. Laten we die gelijk maar sportief beginnen. Sporten in de sportschool, ik doe eigenlijk niks liever. Het liefst elke dag, maar dat gaat met mijn werk helaas niet. Daar hebben we het al vaker over gehad. Eigenlijk vind ik heel veel leuk, maar vandaag krijgen jullie de 3 leukste oefeningen in de sportschool te zien. Dit vind IK dus de 3 leukste oefeningen in de sportschool (op dit moment dan).

DEADLIFT.
Dit was gelijk liefde op het eerste gezicht en ik weet niet waarom. Misschien omdat het een hele goede oefening voor je rug is en dit natuurlijk mijn zwakke plek was (en eigenlijk altijd zal blijven). Het is een heel goed gevoel dat juist deze oefening zo goed gaat. Elke week steeds een beetje zwaarder en ik denk eigenlijk dat ik misschien nog wel zwaarder kan. Daar gaan we in ieder geval wel voor natuurlijk! Als je die stang met al dat gewicht omhoog krijgt, maakt mijn hart elke keer een klein sprongetje van overwinning.

Dit vind IK

LAT PULLDOWN.
Ook een oefening voor je rug, kan ook niet anders. In deze oefening voel je je bovenrug spieren altijd perfect en als je dat op de foto terug ziet is dat helemaal geweldig. Nu is deze foto alweer van een hele tijd geleden, dus ik ben benieuwd hoe het er nu uitziet! Helaas zit deze oefening nu niet in m’n schema, maar als de apparaten bezet zijn waar ik wel moet wezen, doe ik deze oefening tussendoor. Dit vind IK gewoon leuk. Een oefening extra kan ook geen kwaad lijkt mij.

Dit vind IK

BICEP CURL.
De bicep curl is ook echt één van m’n favoriet geworden. Tijdens de BodyPump vind ik het ook altijd een hele fijne track. Vaak zwaar, maar dat is niet erg! Daar worden we alleen maar sterker van. Ik merk ook dat ik m’n bovenlichaam veel leuker vind om te trainen dan m’n onderlichaam. Biceps is ook iets wat je echt goed ziet als je ze traint en dat geeft bij mij wel een kick vanbinnen. Op deze foto de oefening zonder stang, maar die gebruik ik zelf wel elke week, Dit vind IK veel fijner trainen.

Dit vind IK

Er is nog wel veel meer dat ik ook leuk vind. Zo zijn schouders en borst trainen ook wel mijn favorieten. Squats had ik altijd een gloeide hekel aan, maar die liefde begint ook steeds meer te groeien! Zo zie je maar, wie weet is het over een jaar wel weer heel anders!

Zit jouw favoriete oefening er tussen?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: