Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #91: Kapot van het moe zijn

02/11/2020

Man man, wat een week. Heel eerlijk gezegd ben ik blij dat deze Fit met IK week voorbij is. De motivatie was er, de zin was er, het eten ging goed, maar ik heb zo verschrikkelijk slecht geslapen. Elke nacht. En waarom? Ik heb geen idee. Wat ik wel weet, is dat het mij geen goed heeft gedaan en aan het einde van deze Fit met IK week was ik dan ook helemaal kapot. Niet echt iets nieuws voor mij, wel heel vervelend. Laten we dan maar snel beginnen. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar we zijn toch nog even wezen trainen.

DONDERDAG: Kracht
Vroeg uit de veren. Was niet zo heel moeilijk, want ik was toch vroeg wakker. De dag daarvoor echt mega chagrijnig. Koppijn en de schilder was er de hele ochtend (voor de nieuwe binnendeuren) dus ik had mezelf boven opgesloten. Het is een tijd geleden dat ik zo’n koppijn heb gehad. Maar goed, ik moest er echt even uit nu. Even een momentje voor mezelf. Dat ging best aardig. Want ook deze dag was ik al mega moe. Het viel mij toch niet tegen en ook al heb ik niet alles kunnen doen, het was vooral even fijn. Daarna kon ik de dag wel weer beginnen.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Heel eerlijk gezegd had ik hier niet zo’n zin in. Maar juist dan gaat het vaak wel goed. Ik draaide met gemak een dubbele draai (echt bijzonder voor mij) en het onthouden ging ook best goed. Vorige week geen les gehad omdat het vakantie was, dus dan is het weer even inkomen. In de volgende Fit met IK ga ik weer een hele andere les doen, waar ik echt mega benieuwd naar ben! Ook of ik het nog wel kan… Eerst maar eens even goed gaan slapen, want dit was echt bagger. Ook voor m’n humeur helaas.

Dus niet de beste Fit met IK. Toch heb ik mij wel staande weten te houden, want als ik dit soort weken heb, wil ik het liefst heel veel slecht eten. Dat heb ik niet gedaan, want het cutten gaat nog steeds fantastisch! Ik ben benieuwd wanneer we echt goed resultaat gaan zien. Voor nu is het voor deze Fit met IK goed zo… Ik zie jullie woensdag in een extra speciale blog!

Bijna was ik de blog begonnen met: Hey you! Ik was net op tijd om het weg te halen haha, want zoals je
hier kunt lezen zijn we daar mee gestopt.
-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: