Na 3 jaar
IK Persoonlijk

Na 3 jaar nemen we afscheid van iets en beginnen we gelijk iets nieuws

29/10/2020

Na 3 jaar bloggen nemen we afscheid van iets en beginnen we gelijk iets nieuws… Maar wat is dat dan precies? Dat lees je natuurlijk hier! Ook gelijk een nieuw intro van het nieuwe ‘iets’, lekker vaag nog allemaal. Maar dat ben ik ook wel een beetje.

Eerst het afscheid. Voor de oplettende lezer, heb je het waarschijnlijk al gemerkt. Mijn blogs begonnen afgelopen 3 jaar allemaal met: Hey you! Dat is dus niet meer. Niet alleen was ik opzoek naar iets nieuws (wat nou nieuw, ik heb het alleen maar weggelaten), maar m’n website was elke blog aan het protesteren. Isabella, je gebruikt je onderwerp niet in de eerste alinea kreeg ik bij alle 300 blogs. DAT KLOPT! Hey you was ook nooit het onderwerp, ik vond het gewoon gezellig. Maar vanaf nu dus niet meer, misschien gaat het nog een keer verkeerd, misschien ga ik het wel missen… Maar gelukkig is dat het afscheid, verder niks aan de hand! We houden het natuurlijk nog steeds gezellig.

Dan nu iets nieuws. Al een paar weken loop ik te brainstormen. Het gaat namelijk echt onwijs goed en dat wil ik graag zo houden! Ik vind het schrijven nog steeds heel leuk en ik deel graag mijn ervaringen met jullie. Zoals jullie weten schrijf ik nu elke maandag een Fit met IK (wees gerust, deze blijft gewoon). Maar vanaf volgende week donderdag wordt dat de dag voor iets nieuws! Elke donderdag wordt een: Dit vind IK! En dat gaan we (Niels en ik, maar vooral Niels) even heel leuk aankleden. En dat dit vind IK kan natuurlijk van alles zijn, het wordt super breed! De ene week wordt het Dit vind IK de lekkerste fruitsoorten, de andere week misschien wel Dit vind IK van voetbal (staat nu toevallig op).

Ik ben heel benieuwd hoe dit ontvangen word! Maar ga je dan geen ‘gewone’ blogs meer schrijven? JAWEL! Vast niet elke week, maar op woensdag ochtend komen de andere blogs online. Meer leesplezier voor jullie, meer schrijfplezier voor mij! Helemaal top dacht ik zo.

Nou lieve mensen, ik zie jullie maandag weer, sowieso deze woensdag en donderdag met de eerste Dit vind IK! Ik kijk er nu al naar uit. Na 3 jaar beginnen we met iets nieuws!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply