Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #90: Wat gaan we goed!

26/10/2020

Hey you!

Nog steeds aan het werk, nog steeds lekker druk, maar gelukkig gaat het allemaal goed! Ik ben gezond, ik voel mij goed en daar gaat het om vooral in deze tijd. Deze Fit met IK zal niet heel erg lang zijn (alweer, I know sorry), maar dat is omdat ik weer veel moest voorbereiden. Nu geen sportlessen, maar ik had nog danslessen die k moest verzinnen en af moest maken. Toch wel een keertje kunnen trainen en zondag deden we even iets leuks. Ik neem jullie mee!

DONDERDAG: Kracht
Omdat ik verder weinig tijd had om te trainen, had ik hier extra veel zin in. Vol goede moed stap ik een (bijna) lege sportschool binnen. Kijk, dat begint al goed! Alsof het makkie is, squat ik heel wat gewicht is en gaan we als een speer. Met genoeg rust tussendoor, natuurlijk. Ik had ook een nieuwe afspeellijst gevonden om te luisteren en dat beviel mij heel goed. Nooit gedacht dat ik het zou luisteren, maar het had iets weg van hardstyle. Wie weet heeft het gewerkt! Klaar voor m’n laatste oefening… Alleen ging iemand mij helaas net voor. Shit, dan maar op een andere manier m’n borst trainen en dit ging iets minder soepel. Ik liet wat gewicht (16 kg) vallen en toen was ik er klaar mee. Naar huis en verder met de dag.

Fit met IK

ZONDAG: Wandelen
Vaak doen Niels en ik op zondag samen wat leuks. We zijn gek op lekker winkelen en eten. Helaas lijkt dat eerste mij niet zo’n goed idee en kan dat tweede niet. Tuurlijk kan je lekker eten, maar niet ergens. Ik had al in m’n hoofd om naar het bos te gaan en toen ik hoorde dat Niels een beetje wakker begon te worden (1,5 uur na mij), stormde ik de kamer binnen. Enthousiast vraag ik of hij mee naar het bos wil en na z’n ontbijt zitten we in de auto. Ik had namelijk ook bedacht dat we beter meteen konden gaan, omdat het later op de dag wel druk kon worden. Heerlijk anderhalf uur door het bos gelopen en al snel kwamen we wat van deze beesten tegen. Even een frisse neus gehaald, gelijk al m’n stappen gehaald en lekker de week doorgenomen. Heerlijk om zo de dag te starten, wie weet gaan we dat vaker doen, want je zit er zo!

Fit met IK

Eten ging weer helemaal prima. Ik ben wel een beetje gewend aan het cutten en aan het bijhouden van mijn eten. Heel benieuwd hoe dat de volgende Fit met IK gaat en of je dan al een beetje verschil gaat zien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: