Mijn blog is vandaag 3 jaar
IK

Vandaag is het feest! Mijn blog is vandaag 3 jaar geworden!

22/10/2020

Hey you!

Met trots sla ik weer m’n laptop open. Soms nog zoekende, maar vandaag weet ik precies waar ik het over ga hebben. Vandaag is het namelijk feest! Mijn blog is vandaag 3 jaar geworden! Een hele mijlpaal, al zeg ik het zelf. Heel toevallig is dit ook mijn 300ste blog die ik schrijf, dus mijn dag kan niet meer stuk. Mijn lievelingsgetal is toevallig ook drie. Waarom? Met dat getal heb ik een keer een poster gewonnen van Treble (weet je nog? van Ramaganana ramaganana). Ik heb ook niet voor niks een tattoo van een driehoek, drie jaar na m’n hernia operatie laten zetten.

Drie jaar geleden begon ik maar met wat schrijven. Nog een beetje m’n twijfels, schrijven vond ik altijd wel leuk, maar moest ik mijn verhalen wel met de wereld delen? Al heel snel kreeg ik mooie kansen en werden er wat blogs gedeeld. Toen wist ik gelijk dat ik hiermee door wilde gaan. En ja, ik heb ook wel eens een blog break gehad. Dan wist ik echt even niet meer waar ik het moest zoeken, waar ik nou weer over moest schrijven. Maar de laatste tijd gaat het verdomd goed! Ik mag helemaal niet klagen en dat ga ik dan ook zeker niet doen. M’n blogs worden nog steeds gelezen, ze worden steeds meer gevonden door Google en ik heb al heel wat samenwerkingen mogen doen.

Mijn blog is vandaag 3 jaar geworden! Er wordt vaak negatief gesproken over Social Media, maar ik zie het als een heel positief iets. Ja, het gebruik van de mobiele telefoon kan zeker naar beneden en die probeer ik ook steeds meer weg te leggen. En ja, ik snap ook zeker dat er negatieve dingen aan vastzitten. Maar elke week deel ik m’n blog op verschillende Social Media kanalen en op Instagram heb ik al heel wat mooie en lieve mensen ontmoet. Mensen die je motiveren om zo door te gaan en daar krijg ik juist heel veel energie van!

Heel blij nu bijvoorbeeld met de samenwerking met Bodystore en ook met andere dingen die ik heb mogen proeven of uitzoeken. Dat is niet eens waarom ik deze blog ben begonnen, maar het is wel allemaal heel leuk dat het erbij is gekomen! Daarnaast stond er deze week ook nog een heel leuk interview van mij op de website van Gymjunkies! Mijn volgende doel? Samenwerken met een heel tof sportmerk! Dus ben jij of ken jij iemand? Ik houd mij graag aanbevolen.

Mijn blog is vandaag 3 jaar geworden! En wie jarig is trakteert! Van Bodystore heb ik een pakketje gekregen wat ik mag weggeven (helaas, want het liefst eet ik alles zelf op). Via m’n Instagram kan je volgen wat je ervoor moet doen! Dan nog even een bedankje voor al m’n lieve lezers en volgers, zonder jullie kon ik dit feestje niet vieren! Of vierde ik het helemaal alleen…

Nu ben ik benieuwd! Welke blog is jou het meest bijgebleven?

Heeeel veel liefs

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: