Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #89: Voor het eerst van m’n leven aan het cutten

19/10/2020

Hey you!

Het was de afgelopen Fit met IK herfstvakantie en dat betekent dat ik elke dag tijd heb om te trainen! Toch? Helaas niet en dat is misschien maar beter ook. Aan het begin van de week veel de nieuwe BodyJam doorgenomen, tussendoor wat bij m’n ouders gewerkt en geprobeerd was lessen alvast voor te bereiden. Daarnaast ook nog even een gesprek gehad in de sportschool, maar daar kom ik later nog op terug. We gaan eerst door naar…

WOENSDAG: Krachttraining
Uit m’n werk omkleden en richting de sportschool, want gelukkig blijft deze gewoon open! Gelukkig kan ik daarnaast ook gewoon al m’n werk blijven doen. Als ik niet gelijk was gegaan, had ik waarschijnlijk geen zin meer en was ik in slaap gevallen. Blij dat ik mezelf toch even een duwtje in de goede richting heb gegeven. Ik voelde mij best sterk en m’n schema ging best lekker. Nieuw record voor m’n squat en wie weet kan er in de volgende Fit met IK nog wel wat gewicht bij. Daarna plof ik inderdaad op de bank en kom ik er niet meer vanaf.

DONDERDAG: Dansen
Ook dit blijft gelukkig doorgaan! Een beetje moe spring ik last minute in de auto. Gelukkig niet de zwaarste training, dat hebben we misschien wel voor thuis al gehad. Donderdag is altijd een race tegen de klok en dan moet ik na het eten ook nog even alles doornemen… Anders ben ik allang weer alles vergeten. Het ging wel aardig, maar ik heb wel eens betere avonden gehad.

ZONDAG: Krachttraining
Ik wilde gewoon even sporten. Wel voor het eerst dat je niet zomaar aan kan komen waaien en dus moet reserveren. Om half 10 trek ik snel m’n spullen uit de kast en probeer om kwart voor 10 m’n reservering te maken. Vol. 11 uur dan maar? Ook vol! Gelukkig was er om 12 uur nog een plekje en kon ik in die tussentijd even het huis schoonmaken. Anders was daar ook niks van terecht gekomen. Eenmaal aangekomen zie ik een paar mensen waar ik mij super aan kan ergeren en alle oefeningen die ik moet doen zijn bezet. Nog meer geïrriteerd begin ik maar aan wat andere oefeningen en zodra ‘mijn deel’ vrij is sprint ik erheen.

Het viel mij niet tegen, het ging juist onverwacht heel lekker! Misschien door alle irritatie die ik in mij had. Ik was nog niet kaar, maar m’n tijd was om dus braaf weer naar huis.

Fit met IK

Afgelopen dinsdag dus een afspraak gehad in de sportschool om het eens een keer over voeding te hebben. Eind november heb ik namelijk weer een fotosessie met Yara staan en hiervoor wil ik alles uit mijzelf halen. Daarom ben ik gelijk begonnen met cutten. Hier eet je dus voldoende, maar minder als dat je verbrand waardoor je (als het goed is) straks je spieren beter zal gaan zien. De eerste week in deze Fit met IK keurig volbracht, nu de rest nog! En oeps, niet eens echt foto’s kunnen maken.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: