PhD Smart Bar
Eiwitrepen Sport

De officiële PhD Smart Bar Test

15/10/2020

Hey you!

Dit moet je echt wel weten, de PhD Smart Bar repen zijn echt goed te eten! Via Bodystore kwam ik in aanraking met deze repen en dit is mij heel goed bevallen. Elke reep was een feestje om te testen (op één na dan). En om deze test helemaal soepel en eerlijk te laten verlopen, heb ik Niels maar weer even ingeschakeld. Als er iets te eten valt, staan we allebei graag vooraan namelijk. Hier komt ie dan. Van nummer 9 naar nummer 1. De officiële PhD Smart Bar Test.

PhD Smart Bar

#9: Dark Choco Raspberry.
Ik had het al gezegd, we beginnen bij het minst en ik hou van positief beginnen… Maar deze vonden wij allebei echt niet zo lekker. Dit omdat dark chocolade niet helemaal ons ding is en wij de frambozen smaak ook niet echt fijn vonden. Het deed mij een beetje denken aan een bonbon die dan best tegen valt, waar dan zo’n kersenlikeur in is gegooid. Dit was dan ook de enige waar we niet nog een hapje van hoefden. Helaas.

#8 Mississippi Though Mudder Pie.
Een mond vol. Letterlijk en figuurlijk. Ik kon het eerst niet zo goed plaatsen, maar het is dus met marshmallow. Zeker niet verkeerd. Wat voor mij ook heel goed is, is dat je goed moet kauwen. Deze reep is niet zomaar even hap, slik weg. Gisteren de rest van de reep gegeten en ik moet zeggen dat hij misschien wel een plaats omhoog had gemogen. Maar goed, de rest is ook lekker, dus we laten hem lekker staan.

#7 Chocolate Brownie.
De reep kan er niks aan doen, maar wij houden gewoon niet zo van brownie, dus dan sta je al een streepje achter. Het is dan ook echt een chocolade bom en een hele reep zal best machtig zijn. Wel veel chocolade dus en ik snap dat dat voor velen een groot pluspunt is. Ik vind dit trouwens wel veel lekkerder dan een echte brownie! Hij viel mij in ieder geval zeker niet tegen.

#6 Birthday Cake.
Tja, als het aan mij lag was dit de nummer twee. Eigenlijk zonder te proeven al, want hallo er zitten spikkels op. Ik ben verliefd op spikkels. Al snapte ik Niels wel, de reep is verder vrij zoet. Maar er zitten spikkels op. Dus dat maakt een hoop goed. Oh ja er zitten trouwes spikkels op! Had ik dat al gezegd? Een feestje in je mond.

PhD Smart Bar

#5 Salted Fudge Brownie
Je proeft de fudge heel goed en alle smaken zijn goed aanwezig. Een hele goede PhD Smart Bar! Ik moest er zelf even aan wennen, maar ben hier ook langzaam verliefd op geworden. Niet op het eerste gezicht, wel op het tweede. Ook wel eens leuk toch?

#4 Choc Peanut Butter
Zeker weten dat alle pindakaas lovers hier goed op gaan en wij dus ook. Niet te aanwezig, gewoon precies goed. Zeker aan te bevelen! Daarnaast is de reep verpakt in m’n lievelingskleur, dus dat kan niet beter.

#3 Cookies & Cream
Gelijk ook de eerste PhD Smart Bar die ik probeerde. Ik was eigenlijk gelijk verkocht. Vooral omdat de structuur anders is dan andere repen. Even wat anders en deze is echt top. Lekker crunchy, zelfs een beetje oreo achtig. Houden we allemaal van toch?!

#2 Caramel Crunch
Lekker met stukjes karamel, maar zeker niet te heftig aanwezig. Dat is ook belangrijk. Soms kan het echt te zoet zijn, maar deze reep is perfect. Niks meer aan doen, gewoon genieten.

#1 White Choc Blondie
Heb je wel eens een Blondie op? Moet je doen! Want hoe vies ik een brownie vind, zo lekker is een blondie. Niet te doen. En deze reep? DIT WIL JE! Van begin tot het eind alleen maar genieten. Van deze reep is dan ook niet veel meer over en zal ik binnenkort even wat dozen gaan bestellen! De terechte winnaar van de PhD Smart Bar test dus.

Heb jij wel eens een PhD Smart Bar op? Niet?! Moet je doen! Ik had er hiervoor nog nooit van gehoord eerlijk gezegd, maar ik ben helemaal om. Ik word helemaal blij van de Birthday Cake en ben verliefd op de Blondie. Maar ook andere smaken gaan erin als koek! Daarnaast vullen ze goed en vind ik het formaat echt perfect. Hier kan je ze trouwens zelf bestellen.

Het officiële einde van de PhD Smart Bar Test. Welke wil jij proberen?

PhD Smart Bar

-IK-

No Comments

    Leave a Reply