Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met Ik #88: Toch nog een training eruit geknald

12/10/2020

Hey you!

Het was weer zo’n overvolle Fit met IK week. Waar je eigenlijk heel veel zin hebt om te trainen, maar je echt gewoon geen tijd hebt. Dinsdag gaf ik een nieuw deel van de BodyJam en daar heb ik maandag avond en dinsdag ochtend de hele tijd aan gezeten. Daarnaast weer extra gewerkt waardoor er weinig tijd overbleef. Toch heb ik een klein gaatje gevonden en dus wel een keer kunnen trainen. Beter dan helemaal niks!

DONDERDAG: Kracht
YES! Richting de sportschool, alweer even geleden. Niet dat ik in de sportschool was, wel dat ik tijd had om zelf te trainen. Want nu ik eindelijk een Pull-Up kan, moet ik deze natuurlijk niet verwaarlozen! Daardoor was het wel weer even pittig, maar wel goed dat ik geweest ben. Ik ben trots op de resultaten die ik al behaald heb en als we zo blijven trainen, word ik alleen maar sterker. Ik merk het trouwens ook wel met de BodyPump, dat ik dingen steeds beter aankan.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Na een sessie in de sportschool en daarna door naar werk had ik hier eigenlijk niet zo heel veel puf meer voor. Vaak dat zijn de beste lessen! Maar als ik deze week meer rust had gehad, had ik waarschijnlijk wel meer kunnen geven. Aan het einde van de les was m’n concentratie dan ook redelijk op. Wel met een goed gevoel weer naar huis! Douchen en m’n bed in.

En dat was hem voor deze Fit met IK alweer. Volgende week vakantie van de danslessen, dus ik hoop dat ik dan iets meer tijd heb om te trainen. Ook heb ik een afspraak voor voeding staan. Gewoon om even te checken. Afgelopen weekend m’n lichaam weer een beetje laten herstellen. Er kwamen wat kleine oude pijntjes naar boven, dus die vakantie komt als geroepen. Op naar de volgende Fit met IK dus!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply