I'm addicted to
IK Weetjes

Weetje: I’m addicted to…

08/10/2020

Hey you!

Er zijn een paar dingen waar je mij heel gelukkig mee kunt maken! Vooral in deze tijd moeten we deze dingen koesteren en het hoeft helemaal niet groot te zijn. Mij kun je al gelukkig maken met een zure mandarijn. Ik zou ook niet mezelf zijn als we deze I’m addicted to blog zouden beginnen met eten.

ZUUR.
Zure mandarijnen en ik. Liefde op het eerste gezicht. Hoe lichter en groener hoe beter! Dat zijn zeg maar vaak de eerste mandarijnen als ze weer lekker worden. Het water loopt al gelijk in m’n mond. Hetzelfde met zure matten (love them) en die MOAM balletjes (wist je dat je daar ook hele zakken van had). Hoe zuurder hoe beter. O ja, je hebt tegenwoordig ook van de roze auto’s met van dat zure spul erom heen. Te lekker!

SPORT (kleding).
Ik ga er niet om liegen, ik heb een hele kast vol. Hier heb ik dan ook wel eens een blog over geschreven. Die moet ik nog maar eens een keer maken, want er is al een hoop bijgekomen. Er staat ook nog een hoop op m’n verlanglijstje, maar ik koop tegenwoordig niet zo heel veel meer (goed hè mam?). Maar ja, ik hijs mezelf zo’n tien keer in verschillende sport outfits, dus dan mag het ook wel. Niet alleen kleding, maar sporten is ook echt een verslaving. Als het kon deed ik elk lesje mee en trainde ik zelf elke dag!

KNUFFELEN.
I’m addicted to kriebelen en knuffelen. Dus ja, ik heb het nu best zwaar met die Corona. Ik kon onwijs genieten van kriebelen door m’n haar of over m’n boven rug en Niels heeft hier (helaas) niet altijd zin in. Gelukkig houden de kleinste dansers ook heel erg van friemelen en knuffelen, altijd erg gezellig! En ik knuffel trouwens nog altijd gezellig met m’n ouders, het liefst de hele dag door.

JANE.
Jane the Virgin. Beste serie ooit. Als ik de tijd had, dan is dit de enige serie die ik wel achter elkaar kan kijken. Ik weet niet precies wat het is, maar ik vind het helemaal geweldig. Nu bezig met het laatste seizoen, maar ik weet zeker dat ik deze opnieuw ga kijken. De overdreven drama en liefde, ik hou ervan.

MARIO KART.
Dit weten de meesten niet (behalve m’n zusje en Niels), maar elke dag even Mario Karten op m’n telefoon. Fantastisch spel en m’n zusje en Niels doen dit dus ook. Toen de app uitkwam, heb ik het gelijk gedownload en sinds dien onafscheidelijk. Lekker even ontspannen en racen. Ik heb het ook zoveel gespeeld op m’n Gameboy… Kennen we die nog?!

WARMTE.
Het liefst draag ik het hele jaar door dikke truien, m’n badjas en lig ik onder een dekentje. Gek op warmte. Niels noemt mij vaak ook een kachel en vraagt of ik het niet veel te heet heb. Waarop ik dan antwoord dat ik dat gewoon chill vind. Kopje thee erbij en ik ben helemaal warm en gelukkig. Als ik zaterdag de hele dag in een koude winkel heb gewerkt kan ik al uitkijken naar een warme douche en daarna gelijk m’n badjas aan! Soms heb in dat ding tijdens het avondeten al aan (sorry Niels).

EIWITREPEN.
Dit zal geen verrassing zijn voor jullie, maar ik moet het toch even benoemen. Bijna elke dag als tussendoortje en heel snel komt er een nieuwe test aan van m’n nieuwe lievelingsrepen. Ik kan ook echt naar zo’n tussendoortje uitkijken en het vult gewoon perfect! Beginnen en eindigen we deze blog toch met eten. Beter kan niet toch?

I’m addicted to… Heel veel dingen en misschien ben ik er ook heel wat vergeten. M’n moeder zal schoenen zeggen, maar dat vind ik zelf wel meevallen. Dat is waar ook! I’m addicted to mijn moeder! Maar ook natuurlijk m’n vader en zusje, Niels en andere familie en vrienden. Teveel om op te noemen eigenlijk.

Waar ben jij addicted to?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply