Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #87: Uiteindelijk is het een deload week geworden

05/10/2020

Hey you!

Deze Fit met IK bijna helemaal leeg… Daarom noemen we het ook een deload week en dat was eigenlijk ook even nodig. Al in het begin afgesproken met de start van m’n nieuwe schema dat het verstandig is om soms even helemaal tot rust te komen en niet te trainen. De wil was er wel, de kracht was er niet dus vandaar!

Omdat wij maandag terug kwamen van een weekend weg, gaf ik maandag ochtend ook niet m’n BodyPump. Ik moest echt even bijkomen (ook van alles wat er in die week was gebeurd) en alles opruimen. Meestal train ik natuurlijk maandag ochtend, maar toen waren we nog niet eens thuis! Dinsdag gaf ik m’n lessen, woensdag gaf ik m’n lessen en dan kom je vanzelf uit op donderdag. Donderdag ochtend train ik ook vaak, maar nu moest ik eerder beginnen in de winkel van m’n ouders omdat het echt gekkenhuis was! Nu het met Corona weer niet de goede kant op gaat, gaan mensen weer extra gezond eten natuurlijk…

Donderdag ochtend alleen heel even tijd om de eerste helft BodyJam te doen, omdat ik deze week alvast een deel nieuw wil geven. In de avond naar dansen, maar daar hoefden we ook niet zo heel veel te doen… Er werden namelijk vooral plekken gezet. Dat vond ik helemaal niet zo erg want ik zat toch in m’n deload week. Vrijdag gewerkt, zaterdag gewerkt en dan komen we op de laatste dag van deze Fit met IK week.

Zondag het hele huis schoongemaakt en afgezocht omdat ik iets kwijt was. Helaas niet gevonden. En dan heb ik ook echt echt overal gezocht! In de kieren van de bank, bed van z’n kant gehaald, elk laatje open, elk bakje ingedoken maar het mocht niet helpen. Dat schoonmaken was wel een kleine workout trouwens en ook deze dag deed ik wat aan de BodyJam.

Geen saaie, wel een andere Fit met IK week dan normaal. M’n voeding was wel weer helemaal on fleek! Dat dan weer wel!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply