Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #86: We begonnen met 1-0 achter

28/09/2020

Hey you!

Het gevoel alsof ik al met 1-0 achterliep aan het begin van de Fit met IK week. Dit ook niet echt meer in kunnen halen, waardoor ik de hele tijd aan het rennen en vliegen was. Gelukkig is alles goed gegaan en heb ik ook nog lekker kunnen trainen! Al met al een hele geslaagde en gezellige week!

MAANDAG: Kracht
Ik weet niet hoe, maar ik had een klein beetje last van m’n lies, dat is denk zaterdag begonnen. Het viel opzich wel mee, maar het zat er soms wel. Daarom besloten om maar een beetje rustig aan te doen en het squatten over te slaan. Als ik terugblik op deze Fit met IK, had ik deze training beter over kunnen slaan… Want verder een drukke planning, een nieuwe BodyPump release en die moest ik eigenlijk nog even doornemen. Maar ja, eigenwijs en het trainen ging net zo lekker. Het sporten was ook fijn, dus dat was dan wel weer goed! En sporten met nieuwe spullen (zoals deze drinkfles van Bodystore) helpt ook altijd wel.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Eigenlijk helemaal geen last meer, dus we gingen er weer volledig voor! Nieuw record met de deadlift en ook weer gaan squatten. Dit ging gelukkig goed. Af en toe blijft dat een beetje spannend. De ene keer voel je je beter dan de andere keer. Blij dat ik toch elke keer weer omhoog kom en wie weet kunnen we er volgende week nog wat kilo’s bij doen. Schouders, biceps zijn allebei een stukje sterker geworden… En daarom ben ik ook blij dat ik ben gegaan! Want ook al loop ik een stukje achter deze week en moest ik af en toe een beetje haasten… Het gevoel na een goede training is zo fijn!

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Na het eten nog even snel alles doornemen. Daar had ik de rest van de week nog geen tijd voor gehad. Op zo’n moment weet ik dan ook even niet waarom ik het doe. Maar als ik er eenmaal ben, gaat er een soort knop om en ging ook alles gelukkig goed. Ik kon weer een beetje normaal draaien en dan is het toch fijn om zelf weer te dansen waardoor je verder op niemand hoeft te letten. Een leuke les en een dans af!

ZATERDAG: Wandelen
Een beetje gek, meestal werk ik namelijk de hele dag. Maar dit weekend weg wat familie van m’n vriend! Heel gezellig en deze dag besloten we dan ook om een stuk te gaan wandelen, richting een pannenkoekenhuis. Dat vonden we wel een mooi doel! Ruim een uur gelopen en niet eens gemerkt dat we zolang en zoveel kilometer hadden gelopen, omdat je de hele tijd gezellig aan het praten bent. Die calorieën die we hadden verbrand, er maar gelijk weer even aan gegeten. Zo’n mooie omgeving als dit helpt trouwens ook wel mee!

Fit met IK

Daarnaast deden we ook nog een midgetgolfen, bowlen en sjoelen, maar of dat echte sporten zijn? Ik was er ook niet echt onwijs goed in… Wel weer benieuwd hoe de volgende Fit met IK gaat lopen, in ieder geval weer even goed op m’n voeding gaan letten! Want dat gezond eten, kon ik deze week wel vergeten! Uiteindelijk begon ik met 1-0 achter, maar heb ik wel met 5-1 gewonnen!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply