Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #85: Drie extra lessen geven, is niet mis

21/09/2020

Hey you!

Deze Fit met IK gaf ik drie extra lessen en dat ging eigenlijk best goed. Totdat het vrijdag was. Vrijdag merkte ik echt dat ik heel moe was en dat ik laag in m’n energie had. Gelukkig zitten die drie lessen er in de volgende Fit met IK niet meer bij en kan ik lekker m’n eigen gang weer gaan…

MAANDAG: Kracht
Een beetje een gekke dag. Ik was ook echt niet van plan om te trainen. In de middag en in de avond moest ik namelijk al naar de sportschool om les te geven. Maar toen ik in de ochtend alles al op de rit had zitten en ook even had gerelaxt, besloot ik om voor m’n middag lessen toch even te trainen. Even dat koppie leegmaken. En dat ging nog boven verwachtingen goed ook eigenlijk. Langzaam merk ik ook dat m’n lichaam wat begint te veranderen en dat helpt alleen maar mee. Nog nooit rond 2 uur (in de middag) in de sportschool gestaan maar ook nu was het lekker rustig, helemaal niet verkeerd dus! Ik loop al een tijdje te stoeien met de shoulder press, maar vandaag ging deze extra goed. Vooruitgang dus weer.

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump
Even een extra lesje BodyPump tussendoor, want we gaven nog niet genoeg les deze week! Na de vijf dansen die ik had gegeven, is het best wel weer even opladen. Als je dan eenmaal even zit wil je liever gewoon blijven zitten of languit op de bank… Maar vaak zijn juist dat de leukste lessen! Toen ik eenmaal weer voor een volle zaal stond, had ik nergens meer last van. Mensen enthousiast, ik blij en het viel mij heel erg mee met hoe moe ik eigenlijk was. Natuurlijk zou dit deze week wel even inslaan (vrijdag).

DONDERDAG: Dansen
Ik heb besloten dit in ieder geval tot de Kerstvakantie te blijven doen! Waarom? Omdat ik het echt fijn vind om eens een keer een les mee te doen in plaats van te geven en het is daardoor voor mij ook wel echt even ontspanning. Niks moet en daar word ik wel happy van. Dus ja… Meestal train ik zelf nog op de donderdag ochtend, maar ik moest extra vroeg bij m’n ouders beginnen, dus dat zat er even niet in. Dat was eigenlijk ook maar beter!

Fit met IK

Als ik erop terugkijk toch nog wel een vol Fit met IK weekje, had ik eigenlijk niet verwacht. Vandaag gaan we gewoon weer knallen in de sportschool, weer terug naar het ritme zoals het voorheen was. Waar ik het aller gelukkigst van word. Ook weer proberen op tijd naar bed te gaan, want deze Fit met IK niet zo best geslapen…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: