Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #84: Een beetje bijkomen

14/09/2020

Hey you!

Zo’n eerste volle lesweek was toch weer zwaarder dan verwacht. Deze Fit met IK begon dan ook met een beetje bijkomen. Maandag heb ik zelfs niet m’n BodyPump gegeven, omdat ik echt even bij moest slapen. Dat heb ik dan dus ook gedaan en na een paar dagen iets rustiger aan was ik weer als herboren. De lessen die volgden gingen weer heel goed en vrijdag avond kon ik weer met een voldaan gevoel naar huis. Toch heb ik donderdag een beetje kunnen trainen!

DONDERDAG: Kracht
Omdat ik alles op orde had en genoeg was uitgerust, vond ik wel weer dat ik naar de sportschool mocht. Gelukkig was niet al m’n kracht in bed blijven liggen en stond ik weer te kijken van mezelf. Ook heel fijn dat het lekker rustig was en ik dus lekker m’n gang kon gaan. Soms voel je die ogen echt branden in je rug, maar dat was deze keer niet het geval. Ik baalde dat ik niet eerder had kunnen trainen, maar ik was blij dat ik mij weer zo goed voelde en dat het trainen goed ging.

Fit met IK

DONDERDAG: Dansen
Dit deed ik vorig jaar en ik heb lang getwijfeld of ik hier wel mee door moest gaan. Zo’n eerste les kan nooit geen kwaad en ik denk dat ik dit nog wel even door ga zetten! In ieder geval tot de kerstvakantie en daarna zien we wel weer. Om zelf te blijven dansen is niet verkeerd en zo doe je ook weer nieuwe idee├źn op en blijf je jezelf ontwikkelen… Maar vooral ook de ontspanning!

Dat was het dan ook gelijk voor deze Fit met IK. Zaterdag de hele dag gewerkt en daarna sleep over met m’n lieve vriendinnetjes. Zondag ochtend weer thuis en daar beneden even goed gedweild (wat ook bijna telt als een workout) en daarna met Niels even lekker buiten een rondje gelopen. Verder weer even bijkomen en opladen voor de volgende Fit met IK. Want bijkomen blijft toch het thema van deze blog!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: