Bodystore
IK Samenwerkingen

Samenwerken met Bodystore is echt wel lekker hoor!

10/09/2020

Hey you!

Hier is ie dan! Ik had jullie nog een blog beloofd met de producten die ik van Bodystore heb gekregen en getest. Ze zijn al een tijdje op hoor (gelukkig heb ik vandaag nieuwe gekregen), maar ik heb nog even gewacht… Want ik heb leuk nieuws! Deze samenwerking is niet voor maar één keer, hier gaan leuke dingen uitkomen en daar ben ik maar al te blij mee! Wekelijks versleet ik namelijk een hoop eiwitten en zoek ik altijd naar de lekkerste spullen. Heel eerlijk, deze spullen zijn top! Samenwerken met Bodystore is dus echt wel lekker hoor.

Bodystore

Bodystore bestaat al zo’n 18 jaar en is ontstaan uit een liefhebberij voor sport en de eventuele producten die daarbij horen. Misschien heb je er wel al eens over gehoord, misschien ook niet. Ze zijn ook niet onwijs groot, maar dat hoeft ook niet. Zo kan je het juist persoonlijk houden en zo is ook deze samenwerking dan ook ontstaan. Er wordt gekeken naar wat er bij jou past en of je bij het bedrijf past… En na een gezellig telefoongesprek werd besproken hoe we wat voor elkaar kunnen betekenen. Gelukkig geen standaard iets dus, want daar hou ik ook helemaal niet van! Nu eerst even de producten die ik alvast getest heb van Bodystore.

EIWITREEP PhD Smar Bar.
Zoals jullie weten, m’n favoriete onderdeel. Ook altijd een beetje spannend om een hele doos van iets nieuws te komen, dus dit was perfect. Helaas wilde Niels graag de helft (en omdat Niels mij altijd helpt met dit soort dingen, liet ik dit deze keer toe). Heel erg lekker! Niet de standaard eiwitreep, maar heel erg goed bevallen. Ik weet niet of ik het heel goed kan uitleggen maar er zat in het midden een soort crunchy stuk en hier was ik erg over te spreken. Goedgekeurd dus! Twee smaken heb ik nu geprobeerd… Cookies en Chocolate Brownie en ik ga ze zeker nog een keer bestellen.

Bodystore

EIWITPOEDER.
Een hele tijd geleden dat ik een eiwitshake op had. Ik heb twee bussen thuis staan, maar ben er niet heel erg over te spreken, omdat ze gewoon niet zo lekker zijn. Meestal vind ik het ook zonde om calorieën te drinken, ik eet ze veel liever. Nu komt de maar! Deze eiwitshake van de Bodystore is dus wel de moeite waard. Zelfs met water is hij echt lekker romig (en dit mis ik dus bij de andere). Omdat ik geen water koud had staan, deed ik er nog wat bevroren fruit door en dat maakte het echt een traktatie! Ik heb ook een mini blender staan en dit is super handig hiervoor. Over zowel de aardbei als vanille variant ben ik erg te spreken.

Bodystore

Het klinkt heel stom, maar de pre-workout durfde ik nog niet in te nemen. Moet ik mij nog even goed op concentreren, ik stuiter vaak al van mezelf en de uitleg was in het Engels (dan weet je het wel). Het pillendoosje heb ik wel in gebruik, best handig eigenlijk! Niet dat ik heel veel extra pillen slik, maar toch (kom ik nog wel een keer op terug). Dus tot nu toe erg tevreden en ik kijk erg uit naar meer producten! Wie weet ga ik binnenkort nog wel even iets lekkers bakken met de vanille eiwitpoeder van Bodystore.

Heb je vragen? Dan weten jullie mij te vinden!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: