Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #83: Twee stukken vel kwijt

07/09/2020

Hey you!

We begonnen de Fit met IK week super lekker, maar al die lessen is niet niks. Vrijdag raakte ik een beetje op en zaterdag was het klaar. Al m’n energie gegeven, toch ook nog wezen trainen en nog wat extra dingetjes. Nu weer opladen voor de volgende Fit met IK…

MAANDAG: Kracht
Zondag een stuk vel van m’n hand af gesport en dit was nog best pijnlijk. Maar eigenwijs, dus ik besluit toch om te gaan. De rest van de week wist ik namelijk niet hoe het ging lopen en nu we toch zo lekker bezig zijn, wilde ik dit wel volhouden! Het viel mij (gelukkig) niet tegen en natuurlijk waren sommige dingen pijnlijk, ging het verder wel heel goed. De week weer goed begonnen, ik blij en m’n lichaam ook.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Niet best geslapen, maar aan motivatie geen gebrek. Wel een klein stapje terug in setjes. Waar ik sommige oefeningen 5 keer 5 moest doen deed ik er nu bijvoorbeeld maar 4. Behalve bij de deadlifts dan, die gingen zo lekker! Ik blijf mezelf verbazen en daar word ik heel blij van. Wat denk je? Bij de laatste deadlift weer een stuk vel eraf, gaat lekker. Dezelfde hand, maar dat schijnt erbij te horen. Ik hoop in ieder geval dat het niet elke week gaat gebeuren, want ik word er nog niet heel erg blij van. Wel word ik elke keer een stukje sterker.

Fit met IK

ZONDAG: BodyPump & BodyJam
Helaas niet op locatie maar in onze eigen kleine homegym. Om half 9 ’s ochtends begon de BodyPump en omdat ik nog niet helemaal fit was deed ik mee, maar niet op volle kracht. Het wordt wel weer echt een toffe release en ik kan niet wachten om hem te geven. In de middag om half 4 BodyJam, waar onze sportkamer eigenlijk te klein voor was. Maar dat kwam ook niet heel verkeerd uit, want nog steeds niet helemaal lekker. Daarnaast was Niels jarig dus had ik veel festiviteiten tussendoor geregeld!

Fit met IK

Nu maar even afwachten hoe de volgende Fit met IK gaat verlopen…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: