Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #82: Verliefd op m’n nieuwe schema

31/08/2020

Hey you!

Zoals jullie misschien wel in m’n vorige blog hebben gelezen, zijn we anders gaan trainen! Dinsdag een nieuw schema, vanaf donderdag gaan knallen! Ik word ook helemaal blij van deze nieuwe Fit met IK. Nu gaan alle lessen weer beginnen, dus ik ben benieuwd!

MAANDAG: Kracht
De vermoeidheid van vorige week was er nog niet helemaal uit, maar toch doen we even een poging! Best wel een goede poging ook. Al had ik het best zwaar en waren vooral m’n schouders moe, ik heb toch lekker kunnen trainen. Het is dat ik nu nog vakantie heb, maar de volgende keer toch iets vroeger van huis weggaan… Want ik vond het behoorlijk druk!

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Tijd voor een nieuw schema en een klein beetje spannend maar vooral veel zin in. Alle oefeningen afgelopen dinsdag doorgenomen en toen deed ik voor het eerst een echte pull-up!! Als ik deze vandaag maar nog kon… Ik heb denk ik nog nooit zo lang en lekker getraind (komt ook omdat ik meer rust neem tussendoor). Alle oefeningen voelde zo goed, ik kon lekker zwaar trainen, al is het de eerste keer wel altijd een beetje uitvogelen hoe zwaar en hoe het precies moet. Maar alles ging perfect, ik mag niet klagen en ik ben heeeel blij!

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Ik kan niet echt zeggen dat ik het super zwaar had, maar bij de deadlift gleed bijvoorbeeld de stang een beetje uit m’n handen en dat vond ik vervelend. Niels was trouwens ook mee! Dus samen hebben we m’n schema gedaan en daardoor kon ik sowieso ook genoeg rust tussendoor pakken. Niet m’n beste training ooit, maar meestal ga ik niet op zondag… Dus in dat opzicht is het dan wel weer goed!

Fit met IK

Vanaf nu weer terug in een normaal ritme en daar hoort normaal eten ook bij, vinden m’n buik en ik alleen maar heel fijn! Fijne Fit met IK week allemaal.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: