Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #81: Wat blokkades in de sportschool

24/08/2020

Hey you!

Niet de volste Fit met IK week. Ik heb namelijk veel gewerkt en had daardoor niet zoveel tijd om te trainen. Helaas pindakaas, kan een keer gebeuren. Toen ik wel tijd had om te trainen was ik flink geïrriteerd omdat er wat blokkades in de sportschool liepen. Daarvoor gaan we gelijk door naar…

WOENSDAG: Kracht
Na een dagje werken waag ik mezelf er toch maar aan. Even m’n hoofd leegmaken… M’n schema zit al helemaal in m’n hoofd (en ik krijg bijna weer een nieuwe). Maar in de sportschool waren er toch wat blokkades. M’n eerste oefeningen kon ik niet uitvoeren omdat het bezet was dus besloot ik die over te slaan… De rest van het krachthok stond vol met van die jongens die denken dat ze heel breed zijn. Daar kan ik dus niet tegen! Ze staan eigenlijk alleen maar te lullen en alles bezet te houden dus geïrriteerd ging ik verder. Heel chill voel ik mijzelf daar ook niet tussen. Uiteindelijk heb ik toch m’n hele schema (wel in een andere volgorde) af kunnen maken. Voor de volgende keer weet ik in ieder geval dat ik dit tijdstip beter kan overslaan.

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Veel beter dan gister! Voortaan gewoon weer lekker in de ochtend gaan. Kan straks ook niet anders want de vakantie is bijna om. Heerlijk getraind, niks overgeslagen. Ook al had ik er een beetje een hard hoofd in, want ik had niet zo heel lekker geslapen… Heb ik toch weer wat records verbroken. Goed dat ik toch gegaan ben dus! Veel meer dan dit valt er dan ook niet over te vertellen.

Fit met IK

ZONDAG: BodyJam
Weer even een keer invallen. Nadat ik die avond daarvoor had lesgegeven op een vrijgezellenfeest was m’n lichaam er toch een beetje klaar mee. Dat betekent niet dat ik er geen zin in had. Gelukkig waren er ook best wat mensen gekomen, dus dat geeft gelijk al een goed sfeertje! De les ging goed, de mensen waren blij dus ik ging ook weer blij (en bezweet naar huis). Daarna was ik echt even klaar. Even goed opgeladen en op de bank gelegen…

In de volgende Fit met IK krijg ik dus een nieuw schema. Daar ben ik ook wel weer heel benieuwd naar. Deze was in ieder geval top! Laatste weken ook weer goed op m’n voeding gelet, dus ook dat voelt weer fijn. Behalve gister dan, toen was het tijd voor sushi en kreeg ik m’n broek niet meer dicht. OEPS.

Tot de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply