vegetarisch eten
IK Persoonlijk Recepten

Deze week 3 keer vegetarisch eten

21/08/2020

Hey you!

Deze blog komt even een dag later dan dat jullie gewend zijn… Ik moest namelijk de derde maaltijd nog even naar binnen werken! Maar het is op en het heeft gesmaakt. Deze week zijn wij zomaar drie keer vegetarisch eten aan het maken en het bevalt ons eigenlijk prima. Ik heb al een keer eerder een blog geschreven over de Pulled Oats van Gold & Green en omdat ik daar een heel boek bij kreeg, wilde ik graag nog iets nieuws proberen… En daarnaast waren de vegetarische dingen bij de Appie in de reclame. Dus daar gaan we dan! 3 keer vegetarisch eten.

MAALTIJD #1.
Gebakken zoete aardappel.
Dit recept komt uit het kookboek van Gold & green wat ik heb gekregen. De risotto was de vorige keer goed gelukt en dit was ook niet zo heel moeilijk om te maken. Nu moet ik heel eerlijk zeggen… Ik heb er niks aan gedaan. Wel heel veel plezier gehad met het opeten ervan want ik ben gek op zoete aardappel en dit was een hele goede combi! Gaan we meenemen voor de volgende keer.

vegetarisch eten

MAALTIJD #2.
Hollandse maaltijd.
Gewoon lekker aardappels, groente en dan geen vlees. Maar dit vind ik eigenlijk nog wel lekkerder dan vlees. Een groenteburger met zongedroogde tomaat en kaas. Valt vooral ook bij Niels heel erg in de smaak. Hier hoeft ook verder geen saus bij ofzo, dus dat vind ik zelf ook altijd wel fijn. Ook dit vegetarisch eten was erg lekker!

vegetarisch eten

MAALTIJD #3.
Pasta met ballen.
Tja en dan hadden we nog een vegetarisch pakketje over. Laten we dat ook maar gelijk opeten! Lekker door de pasta gedaan met veel groente. En deze blog is super vers, want het zit net in m’n buik. Ook dit heeft heel goed gesmaakt en zal vaker in ons menu voorkomen. Ik snij alle roerbak die we eten trouwens altijd zelf, echte dochter van de groenteboer he?!

vegetarisch eten

Ik ga niet schrijven hoe je alles moet maken hoor, dat moet je maar aan Niels vragen! Het was in ieder geval heel lekker en ik denk dat we misschien nog wel vaker vegetarisch eten gaan maken. Dit deden we al regelmatig, maar zo is het toch wel heel fijn!

Eten jullie wel eens vegetarisch?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply