Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #80: Een hele fijne eindsprint

17/08/2020

Hey you!

We begonnen deze Fit met IK week niet helemaal goed. Maar we hebben hem wel heel goed geëindigd! Qua training, maar ook kwamen gister avond m’n vriendinnetjes van de dansopleiding eten. Lekker veel, zoals we gewend zijn. Ook gelijk de afsluiting van de vakantie, kunnen we weer beginnen met een beetje een ritme en ‘normaal’ eten in de volgende Fit met IK.

DINSDAG: Kracht
Ik dacht dat één rustdag wel genoeg was, maar toen ik begon met de warming up (gelukkig thuis) schoot ineens de kramp in m’n benen. Auw! Na even op bed te hebben gelegen heb ik daarna voor een half uurtje m’n armen getraind en lekker m’n benen met rust gelaten. Is eigenlijk ook veel te warm! Maar wel even goed weer.

Fit met IK

VRIJDAG: Kracht
Na de een paar dagen weg, duik ik toch weer even de sportschool in. Ik kom het niet laten! Daarnaast beginnen na deze week m’n sportlessen weer en over twee weken m’n danslessen… Aan de bak dus. Het was lekker rustig en ik heb keurig al m’n oefeningen (op één na, sommige mensen zijn zo traaaag) kunnen uitvoeren. Sommige zelfs weer een tandje zwaarder, dus weer trots op mezelf. Als we zo door kunnen blijven gaan, ben ik een blij mens!

Fit met IK

ZATERDAG: BodyPump
Omdat in de volgende Fit met IK al m’n sportlessen weer beginnen, wilde ik mega spierpijn voorkomen. Dus deed ik thuis even een lesje BodyPump. Lekker warm, badend in het zweet maar wel weer heel veel zin. Zin om de lessen te geven en om zelf te trainen! De les zelf ging goed, was lekker zwaar maar wel goed te doen gelukkig. Daarna gelijk door naar de douche!

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Hier had ik weer heel veel zin in! Vooral omdat het de laatste tijd zo goed gaat. Ook deze keer ging het weer heel goed. Sommige dingen op hetzelfde gewicht, sommige iets zwaarder. Ook hier lekker warm, maar ook goed te doen. Helemaal voldaan weer naar huis. En stiekem ook een beetje trots! Meestal train ik maandag, maar vandaag moet ik heel vroeg werken en geef ik ’s avonds BodyPump, dus daarom ook blij dat ik ben geweest!

Fit met IK

Dus het begon niet heel heerlijk, maar uiteindelijk is het toch weer een volle Fit met IK geworden! Een fijne eindsprint dus.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply