Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #79: M’n billen deden zo’n zeer

10/08/2020

Hey you!

Toch wel weer wat workouts geknald deze Fit met IK week en dat had ik eigenlijk niet verwacht! Maar goed, als je echt wil, zijn er altijd wel momenten om te trainen. Zo fietste ik ook een heel eind met m’n familie waardoor m’n billen echt heel veel pijn deden…

MAANDAG: Kracht
Nog even een workout knallen thuis voordat we een paar dagen weg gaan. Niet heel veel zin, maar toch even goed. Niet veel zin in die workout dan hè, wel in die dagen weg. Als je weg gaat eet ik namelijk vaak ook iets meer, dus die training kon ik wel gebruiken. Best veel oefeningen weer gedaan en dat ging goed ook!

Fit met IK

DINSDAG: Heel veel fietsen
Vandaag stond er een fietsroute van maar liefst 60 (!) km op de planning. Best veel voor als je nooit fiets. M’n ouders en zusje elektrisch en Niels en ik op de gewone… Al moet ik eerlijk toegeven dat ik het laatste stukje wel even met m’n zusje heb gewisseld van fiets. Het weer was heerlijk, de route was perfect, alleen m’n billen waren op een gegeven moment echt klaar. In totaal hebben we ruim 4 uur gefietst. Gelukkig hebben we wel even wat tussenpozen gehouden, je moet toch ook goed eten! De omgeving was wel heel mooi, alleen het laatste stuk dacht ik alleen maar aan m’n billen haha.

Fit met IK

VRIJDAG: Kracht
Voordat we naar Rijsgaardhoeve gingen nog even wezen trainen… En dat ging goed! Heerlijk m’n hele schema af kunnen werken en ik weet eigenlijk wel zeker dat ik sterker ben dan ik denk. Soms pak je een iets zwaarder gewicht en gaat dat ook makkelijk. Volgende keer dan maar nog zwaarder pakken!

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Binnen was het lekker in de sportschool, maar als je eenmaal bezig bent heb je het al snel heet! Toch wilde ik wel graag even trainen. Dus toen de sportschool open was, stond ik voor de deur. Wel even heerlijk getraind, ook vandaag een beetje zwaarder dan voorheen. Lekker m’n hele schema af kunnen maken, dus ik ben tevreden!

Fit met IK

Toch een goede Fit met IK week, ondanks de vakantie!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply