Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #78: Steeds een beetje zwaarder

03/08/2020

Hey you!

Een hele volle, leuke, leerzame Fit met IK week. Ik heb voor het eerst van m’n leven op een sup board gestaan, extra lessen gegeven en zwaarder getraind. Dat laatste gaan we de komende tijd trouwens goed opbouwen!

MAANDAG: XCORE & BodyPump
Even een ochtend invallen en omdat ik volgende week (dus eigenlijk deze) vakantie heb, wilde ik nog even afscheid nemen van m’n eigen groepen… Dus dat werd in totaal 2 keer BodyPump en een keer XCORE, best pittig maar wel goed te doen. Dinsdag kreeg ik het wel zwaar want toen gaf ik BodyJam en weer BodyPump! Een kleine lesgeef marathon kan je het zeker noemen. Daarna waren m’n benen en ik heel even klaar en was het tijd voor een beetje ontspanning.

WOENSDAG: Kracht
Nog steeds aan het oefenen voor die verdomde pull-ups. Tussendoor heel even een trainer gesproken en daarna kreeg ik gelijk 9 kilo tussen m’n benen om nog beter te kunnen oefenen. Hier moest ik even aan wennen haha. Maar de focus gaat de komende tijd liggen op minder herhalingen en meer kilo’s, kijken of ik ze dan ooit ga kunnen. Daar maar gelijk mee aan de slag gegaan en het voelde erg goed! Weer heerlijk getraind, dus dit houden we erin. Wel blauwe plekken op m’n benen…

Fit met IK

DONDERDAG: Kracht
Toen ik ‘s ochtends wakker werd, had ik er nog niet zoveel vertrouwen in… Maar ik heb in tijden niet zo lekker getraind!! Het was zwaar, maar ging (naar mijn idee) echt heel goed. Lekker zwaar kunnen trainen en ik had er heel veel plezier in. Met een goed gevoel naar huis dus. Trots op mezelf en wat m’n lichaam allemaal aankan. Daarnaast ook best trots op hoe m’n lichaam er nu uitziet.

Fit met IK

ZATERDAG: Suppen
Voor het eerst van m’n leven suppen, daar was ik best even een beetje gespannen voor. Ik wist namelijk zeker dat ik er gelijk vanaf zou donderen. Gelukkig was dat niet het geval! In het begin een beetje wennen, goed je evenwicht zoeken… Maar dat ging prima. Ik vond het ook wel echt leuk. Lekker op het water met een lekker zonnetje erbij. Zeker iets om vaker te doen. Ik had het zelfs wel iets langer kunnen doen denk, ik had namelijk geen eens spierpijn.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Ik sleepte Niels even mee naar onze eigen sportschool om daar samen even te trainen. Zelf had ik wat oefeningen in gedachte die we samen afwisselde, wel lekker zwaar. Dat was ook wel even gezellig weer zo! De laatste tijd trainen we niet zoveel meer samen. Maar wel afgesproken dat we na onze vakantie weer samen in de sportschool gaan trainen. Weer even een nieuw ritme opstarten. Maar eerst samen even lekker genieten van wat dagen vrij!

Fit met IK

Of er volgende week een Fit met IK komt, weet ik nog niet. Misschien is even vrij ook wel lekker, maar wie weet kan ik toch ook een beetje trainen tussendoor. We gaan het zien!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: