de zomervakantie door
IK Weetjes

Weetje: Zo kom IK de zomervakantie door!

30/07/2020

Hey you!

Eindelijk vakantie. Het moment waar ik echt even heel erg aan toe was. Een lange tijd heel veel gewerkt en m’n lichaam was daarom ook wel een beetje op. Aan zo’n lange vakantie moet m’n lichaam dan ook echt wennen. Soms weet ik dan even niet wat ik met m’n leven (klinkt heel dramatisch) aan moet. Van heel druk naar even helemaal niks… Maar zo kom IK de zomervakantie door!

SPORTEN.
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik een grote liefde heb voor sporten. Als ik al m’n werk aan het doen ben, heb ik hier niet zoveel tijd voor. Maar nu wel! En ik moet zeggen dat ik daar echt van geniet. Ik sport vooral in de ochtend zodat ik verder nog in de middag kan doen wat ik wil en dat geeft echt een goed gevoel.

CREABEA.
Naast sporten wil ik af en toe ook nog wel eens creatief zijn. Ik kan niet stilzitten, zit ook niet in m’n genen. Maar met een kleurboek op schoot of kraaltjes in een doos kan ik mij wel even zittend vermaken. Het is elke zomer wat anders en deze keer zijn het de kralen! M’n moeder had een hele doos gevonden vorige week en daar ben ik gelijk mee aan de gang gegaan… Dus als je nog een leuk armbandje wil, weet je waar je moet wezen! Ik ben namelijk ook niet het type dat de hele dag kan Netflixen. Met één aflevering ben ik meestal wel al klaar.

UITJES.
Love it. Het liefst ben ik de hele dag in de weer. Ik kan er dan ook echt naar uitkijken. Dit jaar ook niet naar het buitenland op vakantie (leek ons niet erg verstandig, Corona enzo). Daarom gaan we gezellig nachtjes weg en leuke dingen doen. Morgen naar het strand, een bezoek langs de dierentuin en gewoon lekker genieten van alles. Daarnaast ben ik alvast aan het…

VOORBEREIDEN.
Ook komend seizoen staan er een hoop lessen op de planning en deze ben ik alvast op m’n gemak aan het voorbereiden. Dit bezorgd mij iets minder stress aan het einde van de vakantie. Omdat wij vorig jaar geen volledig seizoen hebben kunnen draaien, barst ik nog van de ideeën. Heel fijn, vooral voor m’n hoofd. Draait deze even iets minder overuren dan normaal. Dan nog één dingetje over hoe IK de zomervakantie door kom.

KLUSJES.
Vorig jaar zijn Niels en ik heel druk in ons huis geweest. Nu is er tijd om alles even goed op te ruimen, schoon te maken en nog de laatste dingen te veranderen. We zijn bijvoorbeeld gisteren wezen kijken naar nieuwe binnendeuren! Zo is er altijd wel wat en ben je eigenlijk met een eigen huis nooit klaar!

Dit zijn dus een aantal dingen van wat ik nu aan het doen ben. Zo kom ik de zomervakantie door! Wat zijn jullie allemaal aan het doen? De komende twee weken heb ik echt helemaal vrij of ik dan wel blogs ga schrijven, weet ik nog niet! Een keer even helemaal niks is ook fijn. Jullie merken het vanzelf.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply