Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #77: Best een hoop gedaan dacht ik zo!

27/07/2020

Hey you!

Best wel een drukke Fit met IK week! Lekker verschillend en zeker niet saai dus. Laten we maar gelijk gaan beginnen…

MAANDAG: Kracht

We beginnen deze Fit met IK week weer in de sportschool! Ik voel mij goed en heb echt zin om weer te gaan knallen. Letten op m’n voeding en vooral lekker gaan trainen, doen waar ik mij goed bij voel. Ook al had ik niet echt heel lekker geslapen, de training ging wel heel lekker! Nog steeds een beetje aan het opbouwen, de vorige keer had ik hier namelijk al bijna een week spierpijn van. Dus laten we nog maar een heel klein beetje voorzichtig zijn! Maar wat ik al eens heb gezegd, het valt mij (gelukkig) allemaal niet tegen!

Fit met IK

WOENSDAG: XCORE
Weer even een keer invallen op de woensdag avond. Deze les doe ik bijna nooit, dus het is altijd weer even inkomen, vooral omdat ik meestal die dag erna heel veel spierpijn heb! Maar dat viel deze keer gelukkig mee. Het was wel pittig, maar ook wel weer heel leuk… En vandaag mag ik hem weer geven!

DONDERDAG: Kracht
Met wat vermoeidheid in m’n benen besloot ik toch om m’n zinnen te verzetten en richting de sportschool te gaan! Gewoon een klein beetje rustig aan, wel met een goede instelling en langzaam begon die zin ook wel te komen. Want er zat toch nog best wel wat kracht in m’n benen, dat had ik niet verwacht! Nadat ik drie dagen achter elkaar BodyPump had gegeven… M’n hele training afgewerkt dus dat voelde weer goed. Blij dat ik toch ben gegaan, want de rest van de ochtend kon ik toch rustig aan doen.

Fit met IK

VRIJDAG: (halve) BodyBalance
Met best wat spierpijn in m’n lichaam probeerde ik mij toch eraan te wagen. Sowieso ben je ‘s ochtends vaak stijver dan later op de dag en dat voelde gelijk niet helemaal lekker. Na een half uurtje besloot ik dan ook om te stoppen. Het voelde niet fijn en dan zou ik alleen maar aan het vechten zijn. Wel voelde ik na deze beslissing en dit kleine stukje BodyBalance gelijk een soort rust over mij heen. Dat was wel echt heel fijn en voelde goed.

Fit met IK

ZONDAG: Kracht
Ik weet niet waarom, maar ik wilde gewoon even heel graag sporten. Eigenlijk in de sportschool, maar daar had ik niet zoveel tijd voor… Gelukkig is er dan altijd nog onze eigen sportschool! Had ik ook al een tijdje niet gedaan en dat was eigenlijk wel gewoon even fijn. Zwaar gehad, een hoop gezweet, maar wel even lekker wat gedaan. Als je resultaten wil zien, moet je er natuurlijk wel wat voor doen!

Fit met IK

Komende Fit met IK week heb ik lekker veel meer vrij, dus ook lekker veel trainen! Dat is de bedoeling tenminste… Je weet het natuurlijk nooit!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: