Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #76: M’n matje uit het stof gehaald

20/07/2020

Hey you!

We begonnen deze Fit met IK week helaas iets minder, ik was namelijk niet helemaal fit. Daardoor lag ik de eerste dagen van deze week (naast m’n lessen) languit op de bank. Dat was waarschijnlijk dus hard nodig! Daarna ging het namelijk gelukkig stukken beter en had ik weer meer energie. Zelfs m’n matje weer uit het stof gehaald! Ik moet ook altijd even wennen aan dat ik iets meer vrije tijd heb en dus eigenlijk vakantie.

DINSDAG: BodyJam
In de ochtend BodyJam zit nu al een tijd in m’n vaste rooster, maar deze dag mocht ik hem ook ‘s avonds geven! Die dag ervoor druk leren met de nieuwe release en deze zat er aardig goed in! Helaas in de avond niet zoveel deelnemers als dat ik in de ochtend had, maar dat mocht de pret niet bedrukken! De sfeer was top, de muziek is top en BodyJam is dat natuurlijk ook!

Fit met IK

WOENSDAG: BodyBalance
Dit had ik al een tijdje in m’n hoofd, alleen is het er nog niet van gekomen. Misschien gunde ik mezelf er gewoon geen tijd voor. Toen ik terug kwam van werk heb ik maar gelijk m’n sportoutfit aangedaan en m’n mat erbij gepakt. Er stond nog een BodyBalance release op m’n laptop en hier had ik heel veel zin in. Wel een hele tijd geleden, dus ik was heel benieuwd. Ik was niet eens gefrustreerd en het viel mij helemaal niet tegen! Vooral de balans oefeningen vind ik erg leuk om te doen. En m’n benen zijn best stijf, de rest viel gelukkig mee en daar is natuurlijk ook aan te werken. Sowieso goed om dit weer op te pakken en kijken hoe het verder gaat…

DONDERDAG: Kracht

Echt tijd om naar de sportschool te gaan had ik niet, maar wel om even thuis te sporten! Dus pakte ik het schema voor thuis er weer bij en deed ik alle oefeningen. Nu moet ik zeggen, liever deed ik dat in de sportschool, maar ook dit gaf mij een goed gevoel! Beter iets dan niets zeggen we dan maar.

Fit met IK

Volgende Fit met IK week gaan we knallen, ik voel het! Moet ook wel want er staat weer een datum vast wanneer we nieuwe foto’s gaan schieten.

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: