Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #75: De hele week spierpijn

13/07/2020

Hey you!

Wat een Fit met IK week weer! Maandag ging de training zo lekker, dat ik er de hele week spierpijn van heb gehad… Zondag gooide ik mezelf helemaal vol met sushi en ik stond op een speciale weegschaal.

MAANDAG: Kracht
Ik besluit om de week gelijk weer goed te beginnen. Dit keer niet thuis, maar lekker weer naar de sportschool! Een beetje bang voor m’n schema dit keer omdat de eerste keer gelijk overal de kramp in schoot. Maar dit viel mij niet tegen! Ja het was zwaar, maar ik was niet echt in kracht achteruit gegaan. Tenminste, niet dat ik weet en dat ik merkte. Ik had ook aardig goed geslapen, dus wie weet werkt dat mee. Echt heel lekker getraind, m’n hele schema, alle setjes en bijna alle herhalingen gedaan. Ik ben blij en trots! Deze reflectie schrijf ik dan gelijk ook op de loopband na het trainen zodat ik ook m’n stappen blijf halen nu ik een stuk minder lessen geef. Goede combi dacht ik zo!

Fit met IK

WOENSDAG: Kracht
Eindelijk heb ik de perfecte tijd gevonden om te trainen! Wekker om 7 uur (meestal ben ik rond die tijd toch al wakker) en om 8 uur in de sportschool. Er is bijna niemand en ik kan gewoon lekker m’n ding doen. Nou ja, gewoon. Vandaag had ik nog onwijs veel spierpijn van maandag, maar echt serieus veel. Nu stond er maandag vooral bovenlichaam op het menu en vandaag onder, dus dat moet kunnen. En dat ging ook! Gelukkig schoot er geen kramp meer in m’n benen bij de eerste beste squat en ging het best redelijk. Nog steeds zwaar natuurlijk, maar er kunnen ook niet verwachten dat alles in één keer na zo’n lange tijd perfect gaat. Ik ben in ieder geval tevreden, ik kan weer lekker trainen en daar gaat het om!

Fit met IK

VRIJDAG: BodyJam
Normaal zou ik donderdag ook gaan trainen, maar ik was echt heel moe en ik had nog steeds spierpijn… Daarnaast wilde ik ook volgende week de nieuwe BodyJam geven, dus deze nam ik donderdag ook al even een paar keer door. Vrijdag deed ik een halve les mee en ook dat was weer even heel erg leuk. Het wordt alleen nog wel even aanpoten om die nieuwe les helemaal in m’n hoofd te krijgen.

ZONDAG: BodyPump & BodyJam
Vroeg in de auto richting Castricum waar ik voor het eerst ging invallen bij een vriendinnetje haar sportschool. Hele mooie sportschool en hele fijn sfeer. Eerst even een klein beetje wennen bij de BodyPump maar met de BodyJam ging iedereen helemaal los! Wat een energie en wat een feestje, heel leuk om daar ook les te geven! Eenmaal thuis wel een beetje kapot, maar dat is ook niet zo heel gek na zo’n Fit met IK week.

M’n eten was deze week ook weer helemaal onder controle, alleen zondag heel veel sushi gegeten dat ik er gewoon buikpijn van kreeg! Ben dat ook helemaal niet gewend. Gelukkig stond ik voor al dat eten op de weegschaal in Castricum waar ze alles heel nauwkeurig meten. En ik was helemaal in orde! Ik was zelfs best trots op de resultaten…

Fit met IK

Volgende Fit met IK week beginnen we met een beetje rust, dat is wel nodig!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: