Fit met IK afspeellijst
Fit met IK Sport Tips & Workouts

De enige echte Fit met IK afspeellijst! Hier krijg je spierballen van…

09/07/2020

Hey you!

WOEHOE! De sportscholen zijn open, we zijn weer volop met gewichten aan het gooien, gezond aan het eten en aan het vergaan van de spierpijn. Ook ik pakte vorige week al m’n sportspullen weer bij elkaar waaronder m’n oortjes en m’n telefoon. Eenmaal aangekomen wist ik niet zo goed welke afspeellijst ik moest opzetten, ik had namelijk ook al maanden m’n Spotify lijsten niet aangeraakt… Maar daar is verandering in gekomen! Dit is de enige echte Fit met IK afspeellijst! Als je hier geen spierballen van krijgt, weet ik het ook niet meer.

Muziek in de sportschool is vaak wel oké. Misschien niet helemaal jouw ding. Vaak staat het te zacht, soms te hard. In ieder geval niet hoe jij het wil hebben. Met je eigen muziek sluit je jezelf echt even helemaal af (en wordt je ook minder snel aangetikt en afgeleid). Alleen maar een hoop pluspunten dus. En met deze Fit met IK afspeellijst kan je dag niet meer stuk (en je workout ook niet).

DE LIJST.
De Fit met IK afspeellijst bestaat (natuurlijk) uit verschillende liedjes, misschien wel een beetje van alles. Ik vind zelf ook heel veel muziek leuk namelijk. Bijna alles, zolang ik het maar niet in m’n lessen gebruik, die nummers komen na een paar weken namelijk m’n neus uit. Als je 20 lessen in de week geeft, komt er een hoop muziek voorbij!

We beginnen de lijst dan ook met een nummer om wakker te worden:
I WOKE UP – Black Eyed Peas

Daarna gaan we verder met verschillende lekkere (al zeg ik het zelf) nummers zoals:
The Squat Song – BODYWORX
Pump It Up – Endor
Ready – Toby Green
Alice – Lady Gaga

En we eindigen lekker chill (op de loopband of uitzweten ergens anders) met:
Ur So F***ckInG cOol – Tones and I

Dit en nog veel meer vind je in de Fit met IK afspeellijst. Liken, downloaden, afspelen en herhalen dus!

Fit met IK afspeellijst

Nu is muziek natuurlijk iets heel persoonlijks. Ik zat gisteravond met Niels aan tafel toen ik deze lijst maakte (en hij het fantastische logo voor de lijst, thanks baby). Nummers die ik heel chill vond, vond hij helemaal niks. Hoort erbij, kan gebeuren. Gelukkig kan je tegenwoordig heel makkelijk doorspoelen en hoef je niet iets geks te doen met je cassetteband. De grootste uitvinding vind ik dan ook deze AirPods. Een koptelefoon bleef nooit echt zitten bij mij. Of het was geen goed model of m’n hoofd is misvormt (ik ga voor het eerste), maar met deze dingen in m’n oren gaat het fantastisch!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie eventueel nog goede toevoegingen hebben! Deel het in de comments en wie weet staat jouw nummer er binnenkort ook tussen.

Fit met IK afspeellijst

-IK-

No Comments

    Leave a Reply