Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #74: BACK IN THE GYM!

06/07/2020

Hey you!

Het zal je vast niet ontgaan zijn… En zo wel, schaam je!! De sportscholen gingen komende woensdag weer ‘normaal’ open. Natuurlijk met gepaste maatregelen. En ik was erbij! Eerst om zelf les te geven, daarna kon ik het niet laten om zelf ook even m’n kans te grijpen. Ook al was ik misschien kapot, ik moest gewoon weer even langsgaan en m’n ding doen! De sportschool komt dan ook zeker terug in deze Fit met IK.

MAANDAG: Kracht
Met m’n hoofd een beetje te vol met allemaal dingen besloot ik om toch maar even te trainen. Op maandag vind ik dat altijd echt heerlijk. Deze week besloot ik om niet die split squat te skippen en hem juist te doen! Ik had er zelfs een beetje zin in, dus dat is een goed teken. De training ging dan ook echt wel heel goed. Zwaar maar fijn, dus zo beginnen we de week!

Fit met IK

WOENSDAG: BodyPump.
Een extra lesje BodyPump geven terwijl ik eigenlijk echt wel heel moe was. Die dag ervoor audities voor selectie groepen en het regende keihard (toen mochten we nog niet naar binnen). Helemaal doorweekt en helemaal kapot. Maar woensdag mochten we dus weer naar binnen! ’s Avonds gaf ik samen met een collega de nieuwe Pump en we gingen allebei helemaal stuk. Het was zo zwaar en ook weer even wennen allemaal! Van buiten in de open lucht, naar binnen op de tennisbaan, want daar is lekker veel ruimte. Gelukkig de volgende dag (verbazingwekkend) geen spierpijn.

DONDERDAG: Kracht.
Ik moest wel. Ik kon niet achterblijven en ik wilde vooral heel graag. Nadat ik had gewerkt en een beetje had uitgerust zocht ik weer al m’n spullen bij elkaar (schema, handdoek, drinkfles, oortjes) en reed ik richting de sportschool. Zelfs een soort van gespannen haha! Maar het was heerlijk! Na de eerste squats schoot al bijna de kramp in m’n benen (terwijl ik ze toch best vaak thuis had gedaan) en dit voelde ik het hele uur door. Gewoon lekker wat oefeningen door elkaar gedaan. Wat kon en waar ik zin in had, beetje rustig aan en na een uur voldaan weer terug naar huis. Maar ZO FIJN! Zo blij dat dit weer kan en mag. Want thuis sporten is dan toch wel even andere koek.

Fit met IK

En die dag erna? SPIERPIJN! M’n benen vooral. Ik voelde nog steeds die verzuring en niet alleen vrijdag, maar zaterdag zeker ook nog. In ieder geval het teken dat ik weer wat heb gedaan! De volgende Fit met IK gaan we sowieso weer.

Zijn jullie weer in de sportschool geweest?

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: