Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #73: Bijna weer naar binnen!

29/06/2020

Hey you!

De aller laatste Fit met IK (hopelijk) waar de sportscholen nog niet helemaal open zijn. Vanaf deze week woensdag kunnen we weer een beetje naar binnen en daar heb ik heel veel zin in! Hopelijk dan ook iets meer tijd om zelf te sporten…

MAANDAG: Kracht
Nog steeds geen zin in die split squat, dus ik besloot lekker het schema te doen wat ik vorige week ook deed. De rest van de ochtend had ik ook lekker vol gepland, maar die workout stond op nummer één. Het ging weer echt heel lekker en het viel mij gelukkig niet tegen! Zonder moeite het schema afgewerkt, zonder tegenzin zodat ik daarna lekker de ramen kon lappen en de rest van m’n lijstje af kon werken…

Fit met IK

WOENSDAG: Wandelen
Eigenlijk zou ik met Niels gaan sporten, maar het was zo warm dat we besloten om buiten maar even een rondje te lopen! Of nou ja, rondje… We zijn toch een uur bezig geweest en het weer was daar precies goed voor. Het was heerlijk en vooral ook weer even gezellig. Meestal ploffen we samen op de bank neer, maar dat deden we hierna pas! En weet je wat het aller knapst is? We liepen alle vier de ijssalons voorbij!

Fit met IK

DONDERDAG: BodyPump
Met BodyPump moet je wel, heb je geen excuses van ik doe een set iets minder m’n best of ik sla een herhaling over. Je wilt mee met de muziek en thuis dus mee met de video. Lekker warm dus ik sleepte de airco even richting onze sportkamer! Maar het ging wel echt heel lekker en deze release is ook echt wel heel leuk. Wel weer helemaal bezweet, maar dat is ook niet zo gek!

Fit met IK

Beetje te heet ook om te trainen deze Fit met IK week hè?! De volgende wordt m’n laatste volle les week en daarna meer tijd en kunnen we weer lekker binnen trainen. Zo ontzettend veel zin in! Wie weet gaat het de volgende Fit met IK al lukken…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: