Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #72: De nieuwe BodyJam is superrrrr vet!

22/06/2020

Hey you!

Deze Fit met IK week vooral veel dansjes. Dansjes als werk, maar ook als workout! Nog twee weken de danslessen buiten en daarna weer iets meer ruimte om zelf te sporten… Want dat buiten lesgeven is toch behoorlijk pittig!

MAANDAG: Kracht
Met moeite sleep ik mezelf de sportkamer binnen. En ik had echt geen zin in die split squat (een lunge maar dan je been op een bankje, mega zwaar) dus besloot ik om een ander schema erbij te pakken. Dat zorgde ervoor dat ik wel iets meer zin kreeg! M’n hele schema afgemaakt met een goed gevoel en daarna ook nog even de tijd om uit te rusten. Blij dat ik toch ben gegaan, maar ik begin de spullen in de sportschool toch ook wel echt te missen hoor… ’s Avonds gaf ik BodyPump en dat ging echt heel lekker. Ik had ook weer echt het gevoel dat ik er weer helemaal was! Tot ik de volgende morgen wakker werd…

Fit met IK

DONDERDAG: BodyJam
Ik wilde sowieso wat doen, maar ik had niet heel veel tijd en ook nog steeds niet heel veel energie. Dat buiten lesgeven vergt toch meer dan dat ik dacht (vooral van je voeten). Maar die nieuwe BodyJam wilde ik ook graag uitproberen! Het duurt ook altijd even voordat die in mijn hoofd zit dus hier is de kracht van de herhaling sowieso handig. Ik verdeelde de les zelfs over twee dagdelen… In de ochtend deed ik blok 1 en in de avond blok 2. Zeker even wennen want meestal volg ik de les in het echt eerst een paar keer voordat ik m’n laptop erbij pak.

Fit met IK

ZONDAG: BodyJam
Maar die BodyJam (release 93) is zo super vet! Misschien wel de vetste tot nu toe, met een heel nieuw format. Dus toen Niels nog lag te slapen besloot ik om de BodyJam nog een keer te doen, want ik wist ook wel dat de rest van de dag niet gebruikt werd om te sporten. Dit ging heel lekker (veel beter dan donderdag) en de muziek knalde steeds harder door m’n oren. Gelukkig voor Niels had ik m’n oortjes in. Toen de les klaar was, werd Niels wakker en konden we lekker de dag samen doorbrengen (natuurlijk ook even met onze vaders).

Fit met IK

Qua voeding ging het in het begin van de week perfect. Aan het einde had ik zin in chocolade en snoepjes en dat heb ik dus gegeten. Balans moet er zijn toch? Tot de volgende Fit met IK!

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: