Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #71: Van maandag naar zondag

15/06/2020

Hey you!

Niet zo’n hele lange Fit met IK week helaas. Heel veel gewerkt en daardoor echt geen tijd (maar ook geen energie) om daarnaast nog veel te sporten. Nu moet ik zeggen, al die lessen is ook wel echt flink aanpoten en sporten. Ik heb in ieder geval elke dag (behalve zondag) dik m’n stappen gehaald, dus dat gaat dan wel de goede kant op!

MAANDAG: Kracht
Een klein beetje tijd deze ochtend, maar een grote zin om te sporten! Ook al ging dat misschien spierpijn veroorzaken en ook al moest ik die avond lesgeven. Fijn om toch weer zelf aan de bak te gaan, want het is toch wel belangrijk om het bij te houden! Zonde als je daardoor ook weer achteruit gaat en wij kunnen thuis sporten, dus dan moeten we daar ook gebruik van maken! Training ging lekker al blijf ik sommige oefeningen echt pittig (en daardoor ook iets minder leuk) vinden. Maar hey, dat hoort bij het leven hè!

Fit met IK

En dan gaan we gelijk door naar…

ZONDAG: BodyPump

De nieuwe BodyPump was binnen! En ook al had ik weinig kracht over, ik was toch wel heel nieuwsgierig. Met net al teveel gewicht bikkelde ik de les door… En ik moet eerlijk zeggen, zonder al teveel gewicht is het al behoorlijk pittig! Laat staan met. Meestal ga ik één keer in het jaar naar een kwartaal, nu kan dat natuurlijk helaas niet. Dan maar thuis er een feestje van maken en straks in de sportschool als we hem gaan releasen. Eerst deze zelf nog maar een paar keer doen en in m’n hoofd krijgen!

Fit met IK

Zeker niet de beste en niet de langste Fit met IK, maar ik heb tenminste wel wat gedaan om over te schrijven! Dat is nog altijd beter dan niks. We gaan wel weer zien wat de volgende Fit met IK ons brengt…

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: