Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #70: Alles deed zeer

08/06/2020

Hey you!

Wat een Fit met IK week! Wat heb ik ontzettend genoten! De aller eerste lessen weer buiten en dat had ik zo gemist. Helaas ging het aan het einde van de week regenen en heb ik samen met een collega Live lessen binnen gegeven (en de kinderen konden deze thuis meedoen). Was ook weer heel leuk, maar je ziet iedereen toch liever in real life. Deze Fit met IK week wordt niet heel erg uitgebreid… Echt alles deed namelijk zeer!

Maandag had ik nog wel even wat rondjes gelopen, in het bos, maar niet zo heel ver dat ik hem mee ga tellen. Vanaf dinsdag begon namelijk weer het echte werk. Ik gaf BodyJam, BodyPump in een heerlijk felle zon (wat zorgde voor heeeeel veeeeel zweet) en ’s middags gaf ik m’n danslessen. Woensdag weer vijf danslessen en toen dacht ik nog ’s avonds… Morgen ochtend heb ik tijd om zelf even te trainen! Ik was wel een beetje moe (vrij logisch) maar ik voelde mij verder goed.

Maar toen. Donderdag ochtend werd ik wakker en ik kon bijna niks meer. Alles deed zeer (van de spierpijn). M’n borst, m’n buik, maar vooral m’n billen en benen. M’n hele lichaam voelde zwaar aan. Zo zwaar dat ik vanuit m’n bed op de bank terecht kwam. Echt niet dat ik zelf weer ging sporten, dat werd een ochtendje bijkomen, toen nog even gewerkt en daarna weer terug op de bank.

Vrijdag zou ik namelijk ’s ochtends BodyPump geven, maar dit ging door het weer niet door. Daarvoor heb ik een half uur BodyJam meegedaan, maar ook dit reken ik niet echt mee. ’s Middags weer alle danslessen en deze gingen Live, omdat het weer niet te vertrouwen was. Dus deze Fit met IK is qua zelf sporten nog niet echt heel boeiend… Ik moest alleen nog wel even wat van mezelf doen! Dus:

ZONDAG: BodyPump
Omdat ik echt verging van de spierpijn (ik geef het grootste deel de BodyPump van dinsdag de schuld), wilde ik dit niet nog een keer meemaken. Daarom besloot ik zondag middag onze sportkamer in te gaan om zelf even te BodyPumpen. Ik merkte dat m’n conditie daarin toch wel een beetje achteruit in is gegaan. Of buiten les geven is gewoon zwaarder, ik heb geen idee. Het is toch altijd goed om dit een beetje bij te houden en thuis heb ik een grote spiegel voor m’n neus. Ik heb het mezelf weer lekker zwaar gemaakt, uitgedaagd en echt alles eruit gehaald wat er nog in zat en dat was heerlijk! Nu hopen dat de volgende Fit met IK week niet alles zeer doet…

Fit met IK

-IK-

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: